C++ Exercises от модул Fundamentals Предложение/Въпрос

Здравейте, имам въпрос или по скоро предложение.

По време на Basics за C++ на всеки exercise имаше и съответно задачите в Judge  системата, за да можеш ако желаеш да решиш задачите преди да си гледал видеото към "лекцията", това на мен лично много ми допадаше, защото научавах нови неща като се сблъсквах с проблеми (повечето породени от моят подход) и съответните им решения, разширявайки моите познания за езика.

Сега тази опция я няма, можеш единствено да провериш програмата си чрез предложените Output-и в Word файла с условията и ако не се сетиш за някой corner case, програмата ти може да заработи със съответния output, но да не е написана коректно.

Като за пример ще дам първа задача от Упражненията - https://softuni.bg/trainings/resources/officedocument/42366/exercise-problem-descriptions-c-plus-plus-fundamentals-september-2019/2402 

Ако въведете 3 и -3 (като променливите с които ще извършвате последващото действие) и след това въведете - (като оператор) това което ще получите с решението от "лекцията" е : 6.

Не знам колко "скъпо" излиза на SoftUni да добави и задачите от exercise към judge, но ползите от моя гледна точка са много :). 
 

Поздрави!