Обучител по програмиране за деца

Обучител по програмиране за деца

avatar Андреа Атанасова 1 минута
Обучител по програмиране за деца

SoftUni Kids е един от най-интересните проекти на СофтУни, предназначен за деца от 1 до 6 клас! Мисията ни е да предоставим достъпна и качествена подготовка в сферата на програмирането. Основни принципи по време на занятията ни са работа в екип и постигане на заложените от самите деца цели под формата на финален проект. Нашата цел е не просто да научим децата на основи на програмирането, а да развием логическото им мислене, въображението им и вярата в тях самите. Защото в света на технологиите, всичко е възможно!

Групите ни са от по 20 деца, с които работи екип от двама преподаватели. От февруари търсим двама учители, които да започнат като асистенти на обучителите, а след април да поемат ролята на обучители по програмиране.

Ако ти си:

  • вдъхновен от работата с деца
  • вдъхновен от новите технологи и техните възможности
  • обичаш да работиш в екип
  • и имаш добри познания по английски език,

изпрати CV и кратко описание на любимата ти игра/тактика/похват/вдъхновяваща история, с която мотивираш децата да работят в екип на reni@softuni.bg до 20.01.2017.

Работата е почасова, а занятията се провеждат събота, неделя и вечер през седмицата в гр. София. Заетостта в края на януари ще е свързна с първоначалното ти обучение и ще е веднъж седмично, а след това в зависимост от възможностите ти, но минимум 2 пъти седмично по 2 астрономически часа.