Професионална програма
Loading...

Ставайки партньор на СофтУни, вие имате възможност да се сдобиете с перспективни младши IT специалисти, добре подготвени според обучителните програми на СофтУни, както и да позиционирате и популяризирате своя бранд сред най-голямата общност от IT специалисти в България!

Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет
  • Позиционирайте бранда на вашата компания сред хиляди IT специалисти и представете вашите кариерни възможности пред най-добре таргетираната аудитория.
  • Получете препоръки на подходящи кандидати, които ние ще селектираме за вас, в според нуждите ви и публикувайте вашите обяви пред студентите ни.
  • Осигурете стипендии за образование на свои избрани таланти. По този начин имате възможност да привлечете най-големите таланти още в ранен етап от тяхното развитие.
  • Организирайте свои собствени специализирани курсове в партньорство със СофтУни, обучавайки студентите на избрана от вас технология.
  • Разчитайте на СофтУни като надежден партньор в преквалификацията и развитието на уменията на вашите служители.
Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет

За да стартирате партньорство със СофтУни, регистрирайте вашия фирмен профил чрез бутона „Стани партньор“ от тази страница или се свържете с нас на имейл: partners@softuni.bg

СофтУни в цифри

Партньорство със СофтУни

Най-интензивната и задълбочена цялостна програма по Софтуерно инженерство от 4 специалности и 25 курса

97% от успешно завършилите започват работа

70+ успешни партньорства с IT фирми

IT community от 150 000+ курсисти

Компаниите за СофтУни

Партньорството ни със СофтУни при подбора на млади специалисти е ползотворно и многообещаващо. Системата им от теоретични курсове и практически задания успява да осигури за бизнеса кандидати с потенциал за професионално развитие. СофтУни е идеално място за опознаване, привличане и създаване на успешни дългорсочни партньорства между студентите и компаниите.

Светлана Вълева
Светлана Вълева
SBTech

В Луксофт постоянно инвестираме в обучението и развитието на хората си. Същевременно активно се стремим да подобряваме условията в страната, в която работим – наистина предизвикателна задача, за която са необходими партньори. SoftUni е тъкмо такъв надежден партньор в сферата на подготовката на млати кадри за ИТ сектора. С усилията си те допринасят за развитието на целия сектор и затова имат нашата подкрепа.

Константин Конов
Константин Конов
Luxoft

Със СофтУни работим от самото начало. СмартИТ стана диамантен партньор и подкрепи инициативата и мисията на основателите, защото силно вярваме, че това което правят, е в правилната посока за изграждането на качествени и добре подготвени млади експерти в областта на високите технологии. Благодарение на съвместното ни партниране, през последните години ние съумяхме да присъединим към екипите си силно мотивирани и знаещи програмисти, които много бързо и естествено се вписаха в проектите и работната средата. Преди създаването на СофтУни, това беше трудно постижимо, защото родните университети трудно успяват да посрещнат нуждите.

Генади Воробьов
Генади Воробьов
Netpeak

Софтуер Груп БГ АД си партнира със Софтуерния Университет от 2014 година до сега. През този период сме имали възможност да организираме множество съвместни инициативи, сред които специализирани курсове за обучение съобразни с най-интересните тенденции в ИТ сферата и най-модерните технологии и др. Изключително доволни сме от нивото на кадрите, които те подготвят, като част от тях са вече дългогодишни служители на компанията. Софтуерният Университет е лоялен партньор, на когото може да се разчита, както за добро качество на предлаганите услуги, така и за спазени срокове за изпълнение на поетите ангажименти. Имайки предвид показания професионализъм и желание за съвместна работа, вярваме, че Софтуерният Университет е правилният партньор за нас и им пожелаваме да постигнат още по-големи успехи за в бъдеще.

Божана Димитрова
Божана Димитрова
Software Group