Софтуерно Инженерство
Loading...

Ставайки партньор на Софтуерния университет, вие имате възможност да се сдобиете с перспективни младши IT специалисти, добре подготвени според обучителните програми на Софтуерния университет, както и да позиционирате и популяризирате своя бранд сред най-голямата общност от IT специалисти в България!

Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет
  • Позиционирайте бранда на вашата компания сред хиляди IT специалисти и представете вашите кариерни възможности пред най-добре таргетираната аудитория.
  • Получете препоръки на подходящи кандидати, които ние ще селектираме за вас, в според нуждите ви и публикувайте вашите обяви пред студентите ни.
  • Осигурете стипендии за образование на свои избрани таланти. По този начин имате възможност да привлечете най-големите таланти още в ранен етап от тяхното развитие.
  • Организирайте свои собствени специализирани курсове в партньорство със Софтуерния университет, обучавайки студентите на избрана от вас технология.
  • Разчитайте на Софтуерния университет  като надежден партньор в преквалификацията и развитието на уменията на вашите служители.
Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет
Партньорство със Софтуерен университет

За да стартирате партньорство със Софтуерен университет, регистрирайте вашия фирмен профил чрез бутона „Стани партньор“ от тази страница или се свържете с нас на имейл: partners@softuni.bg

Софтуерен университет в цифри

Партньорство със СофтУни

Най-интензивната и задълбочена цялостна програма по Софтуерно инженерство от 4 специалности и 25 курса

97% от успешно завършилите започват работа

70+ успешни партньорства с IT фирми

IT community от 150 000+ курсисти

Компаниите за Софтуерен университет

Партньорството ни със Софтуерния университет при подбора на млади специалисти е ползотворно и многообещаващо. Системата им от теоретични курсове и практически задания успява да осигури за бизнеса кандидати с потенциал за професионално развитие. Софтуеният университет е идеално място за опознаване, привличане и създаване на успешни дългорсочни партньорства между студентите и компаниите.

Светлана Вълева
Светлана Вълева
SBTech

В Луксофт постоянно инвестираме в обучението и развитието на хората си. Същевременно активно се стремим да подобряваме условията в страната, в която работим – наистина предизвикателна задача, за която са необходими партньори. SoftUni е тъкмо такъв надежден партньор в сферата на подготовката на млати кадри за ИТ сектора. С усилията си те допринасят за развитието на целия сектор и затова имат нашата подкрепа.

Константин Конов
Константин Конов
Luxoft

Със Софтуерния университет работим от самото начало. СмартИТ стана диамантен партньор и подкрепи инициативата и мисията на основателите Светлин Наков и Христо Тенчев, защото силно вярваме, че това което правят, е в правилната посока за изграждането на качествени и добре подготвени млади експерти в областта на високите технологии. Благодарение на съвместното ни партниране, през последните години ние съумяхме да присъединим към екипите си силно мотивирани и знаещи програмисти, които много бързо и естествено се вписаха в проектите и работната средата. Преди създаването на Софтуерния университет, това беше трудно постижимо, защото родните университети трудно успяват да посрещнат нуждите.

Радостин Богданов
Радостин Богданов
Smart IT

Работим със Софтуерния университет от 2015. За това време успяхме да организираме 3 курса за онлайн маркетинг. Много се радвам, че заедно успяваме да развиваме младите специалисти и бранша като цяло. С удоволствие ще подкрепим образователните проекти в бъдеще.

Генади Воробьов
Генади Воробьов
Netpeak

Практически обучения, съобразени с актуалните тенденции в IT сектора, са основите на успешното ни партньорство със Софтуерния университет. Като компания-работодаел имаме възможността да се срещаме с млади и талантливи софтуерни специалисти, които са подготвени за взаимното ни развитие в бързите темпове на софтуерната индустрия.

Мира Христова
Мира Христова
XS Software

Софтуер Груп БГ АД си партнира със Софтуерния Университет от 2014 година до сега. През този период сме имали възможност да организираме множество съвместни инициативи, сред които специализирани курсове за обучение съобразни с най-интересните тенденции в ИТ сферата и най-модерните технологии и др. Изключително доволни сме от нивото на кадрите, които те подготвят, като част от тях са вече дългогодишни служители на компанията. Софтуерният Университет е лоялен партньор, на когото може да се разчита, както за добро качество на предлаганите услуги, така и за спазени срокове за изпълнение на поетите ангажименти. Имайки предвид показания професионализъм и желание за съвместна работа, вярваме, че Софтуерният Университет е правилният партньор за нас и им пожелаваме да постигнат още по-големи успехи за в бъдеще.

Божана Димитрова
Божана Димитрова
Software Group