Започни новата година с нещо ново - Programming Basics и в твоя град!

Започни новата година с нещо ново - Programming Basics и в твоя град!

avatar Georgi Durankiev 3 минути
Започни новата година с нещо ново - Programming Basics и в твоя град!

Курсът по Основи на програмирането – вече и при теб!

Както знаете, СофтУни провежда най-мащабната си до момента кампания за безплатни курсове по порграмиране, включвайки общо 28 града: София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Добрич, Шумен, Сливен, Ямбол, Хасково, Велико Търново, Горна Оряховица, Благоевград, Перник, Казанлък, Пазарджик, Враца, Видин, Кърджали, Габрово, Кюстендил, Гоце Делчев, Търговище, Раковски, Белоградчик и Карнобат.

Обученията по градовете ще започнат на 14-ти януари, като изключение правят Русе (28-ми януари) и Габрово (15-ти януари). Курсовете ще продължат два месеца, като занятията от тях ще се провеждат в неучебно и неработно време, за да са възможно най-достъпни за всички!

Въпреки това, шумът около инициативата може да ви е объркал и да ви е попречил да си отговорите накратко на няколко много важни въпроса – с какво може да ви помогне курса, какво може да ви предложи СофтУни и най-вече - защо програмирането може да се превърне в най-добрия избор, който сте правили!

Защо Programming Basics?

Programming Basics (или Основи на програмирането) е обучението, през което минават стотици бъдещи софтуерни спецалисти ежемесечно. Неговата цел не се изчерпва само с това да послужи като входен курс за бъдещите студенти на СофтУни. За нас, то е и инструмент за популяризиране на програмирането – шанс на всеки, който желае да се докосне до този нов за него свят и да опита от всички възможности, които той му предлага! Точно това е причината курсът да е специфично създаден за хора, които нямат опит с програмирането или каквато и да е технология като цяло. Това също е и причината за решението да направим курса достъпен и напълно безплатен за всички – ученици, студенти, работещи хора, без значение от възрастта и заетостта – Programming Basics дава на всички еднакво добър шанс да опознаят многослойния процес на софтуерната разработка. Освен това, обаче, той също сплотява хора с най-различни интереси и опит, правейки съприкосновението с общността на СофтУни ценно за всеки от нас!

Защо програмиране?

Това, което много от вас знаят е, че софтуерната индустрия е един от главните двигатели на прогреса – тя е безценен ресурс не само за определени учреждения или държави, а за целия свят! В България от известно време се случва една значителна, но все пак тиха революция в софтуера и търсенето на мотивирани хора със свежи идеи е непрестанно. Софтуерната разработка е и също един от най-добре отплащащите се професионални избори, които можете да направите, не само във финансов план, но и в личностен.

Това, което отчуждава хората от програмирането е фактът, че то е относително нов феномен, който неотдавна беше отреден само за отбрани членове на обществото. Много не виждат обаче, че програмирането навлиза в ежедневния им живот по един или друг начин, като не след дълго ще стане част, малко или много и от общата култура на един бъдещ човек. Това, което можете да направите по въпроса е да опитате чрез курса по Основи на програмирането – той е вашият шанс да откриете точно колко професията ви допада по напълно безплатен и неангажиращ дългосрочно начин!

Защо СофтУни?

СофтУни съществува едва от три скромни години, през които не спираме да постигаме повече с всеки ден и да изумяваме общността, а понякога – дори самите себе си. Това, с което се гордеем е иновацията – всеки ден правим огромни крачки към целите си – да представим на хората шанс да започат професия в технологичната индустрия по възможно най-добрия за тях път!

Освен пълноценната си учебна програма, ние ви предлагаме и сигурна възможност да реализирате новите си умения професионално чрез започване на стаж или работа веднага щом получите нужните квалификации. Не ви оставяме сами и в намирането на перфектната възможност за това, тъй като кариерният ни център работи с над 70 от най-влиятелните софтуерни компании в България, а всяка от тях очаква да с нетърпение да направите своя принос към дейността й.

Искате ли да научите повече? Запознайте се със следните неща:

И ако имате въпроси – добре дошли сте да ги зададете в нашия форум.

Какво се иска от вас?

Изборът дали да се запознаете със софтуерната индустрия или направо да се гмурнете в едно изцяло ново и вълнуващо приключние е изцяло във вашите ръце! Вие решавате как, колко и какво искате да получите от безплатното обучение и дали желаете да ни се доверите за по-напредналите стадии на навлизането ви в професията.

Какво чакате? Започнете новата година с една смела и широка крачка към нещо ново и непознато – тя може да е всичко, което ви дели от кариерния успех.

Подайте своята кандидатура още днес и поставете наалото на едно ново и вълнуващо преживяване!