Loading...

Dev екипът на СофтУни търси своя нов колега!

avatar Георги Кацаров 2 минути
Dev екипът на СофтУни търси своя нов колега!

Искаш да:

- работиш по динамични и интересни проекти 

- имаш работа, в която да вложиш 100% от знанията и уменията си

- работиш в екип с млади и готини колеги?

Ако владееш JavaScript, .NET и ASP.NET – то development екипа на СофтУни е мястото, което е точно за теб! В него ще имаш възможност за качествено кариерно развитие в света на .NET технологиите. Работата е (int)ересна, динамична и изпълнена с предизвикателни задачи!СофтУни преминава през един изключително динамичен период. Развитието на нашите дейности и на нашите услуги съвсем естествено налага и развитие на екипите, които движат обучителния процес, в това число и dev екипа.

Какво да очаквате?
- Интересни предизвикателства, които да ви помогнат да усъвършенствате уменията си;
- Участие в един много млад и динамичен екип, на който винаги можете да разчитате;
- Конкурентно възнаграждение;
- Възможност за кариерно развитие;
- Гъвкаво работно време;
- Социални придобивки;
- Безплатно обучение във всички наши курсове;


Ако имате желание да се присъедините към нас, е нужно да изпратите вашето CV на e-mail: careers@softuni.bg не по-късно от 15-ти април.


А ето и няколко думи от development екипа:

Ивайло: "Девелопмънт екипът на СофтУни дава възможност за качествено кариерно развитие в света на .NET технологиите. Работата е интересна, динамична и изпълнена с предизвикателни задачи!

Нора: "Колегите са млади, готини и умни, което пък е предпоставка за яка атмосфера за работа и възможност за развитие и усъвършенстване на знанията и уменията на всеки член от екипа."

Кирил: "Страхотно е да си част от такъв деен и мотивиран екип. Тук всеки ден е различен и винаги можеш на научиш нещо ново!"

Вероника: "СофтУни е мястото където споделяме знания, учим и се развиваме заедно всеки ден. Работим с интересни технологии, държим на конвенциите и
постоянно се стараем да подобрим работния процес. Вярвам, че това е важна предпоставка за създаването на един наистина страхотен екип, какъвто сме в момента."

Георги: "Да си част от дев екипа на СофтУни е страхотно, защото каузата за която работим е стойностна и смислена, опитът, който натрупваме - богат и ценен, приятелствата - силни, а работата е динамична и много (int)ересна!"

Мила: "Влизам и излизам от офиса с усмивка,така че казано накратко - да работя с тези хора ми е много сладко."

Светлин: "Talk is cheap, show me the code!"

Присъединете се към нас като изпратите вашето CV на e-mail: careers@softuni.bg не по-късно от 15-ти април. 
Ще се свържем с одобрените по документи кандидати!