Loading...

Всичко, което трябва да знаете за новата програма SoftUni 4.0

avatar Snejina Manova 1 минута
Всичко, което трябва да знаете за новата програма SoftUni 4.0

Започвайки от май месец тази година, в новата програма беше направена значителна инвестиция, която продължава и в момента, за да повишим значително предлаганото качество. През текущия сезон в преподавателския състав на СофтУни се присъединиха едни от най-добрите лектори и професионалисти в страната, като одобрението от страна на студентите ни е повече от 95%. Това е пряка инвестиция в подготвеността на хората за предизвикателствата на първата им работна позиция след завършване.

От януари 2019 професионалните модули стартират с обновена програма, която ще повиши успеваемостта на всички курсисти - нови задачи за упражнения, workshop-и върху близки до практиката проблеми, допълнителни материали за самоподготовка, работа по реални проекти, възможност за участие в активна общност и създаване на контакти за кариерно развитие.

Най-вълнуващата инициатива е възможността студентите на СофтУни да участват от предстоящия сезон в разработката на реални проекти, като например web & mobile app за кръводарители, който да бъде дарен на организацията Български червен кръст, както и десетки приложения, предоставени и ръководени от СофтУни и от нашите партньори, които ще дадат пряк контакт с евентуалните им бъдещи работодатели.

Всички тези промени и подобрения доведоха до значителни инвестиции и повишаване на разходите за развитието на програмата и поддържането на новата организационна структура, която стои зад нея. Промените в цените са направени единствено с цел увеличаване на финансовия ресурс, чрез който ще се финансира настоящата версия на програмата SoftUni 4.0 и нейното бъдещо развитие. Това е стъпка, предприета, за да направи целият този процес възможен. Промените бяха направени в резултат на желанието на студентите и анализ на проведени проучвания и консултации с фирмите партньори. Крайната цел на всичко това е да направи вас студентите на СофтУни, още по-подготвени и конкурентни на пазара, притежавайки съществени предимства пред останалите кандидати.

За подробности, относно инвестициите, които сме направили и продължаваме да правим, можете да прочетете тук:

https://softuni.bg/blog/interview-viktor-kostadinov-softuni-4-0

https://softuni.bg/blog/software-university-version-4-0

Относно развитието на техническата платформа и за справянето с повишената посещаемост, можете да научите от Ивайло Кенов в посочения пост:

https://softuni.bg/forum/23126/softuni-4-0-tehnicheski-podobreniya

Благодарим ви, че сте наши студенти! Екипът ни полага огромни усилия, за да предостави възможно най-качественото обучение. Наш фокус винаги ще бъде да сме близо до хората и да се вслушваме в обратната връзка от анкетите, които получаваме. Вярваме, че заедно можем да постигнем още по-добри резултати и да покоряваме нови върхове. Гордеем се с вашите резултати и ви пожелаваме успех по вдъхновяващия път, по който сте поели!