Loading...

Новият прием за програмата по софтуерно инженерство е вече отворен!

avatar Георги Кацаров 1 минута
Новият прием за програмата по софтуерно инженерство е вече отворен!

Новият прием в обновената програма по Софтуерно инженерство е отворен. Ето какво трябва да знаеш за него!

От какви допълнителни умения имам нужда?

Всичко от което имаш нужда са базови умения по математика. Задачите в програмата не включват нищо по-сложно от събиране, изваждане, умножение и деление, десетични дроби и работа с проценти. Всичко останало ще научиш по време на безплатния курс Programming Basics.

Какви програмни езици ще мога да избера?

Трите програмни езика измежду които ще можеш да избираш са C# (Си шарп), Java, и JavaScript. Без значение кой език от тях ще избереш, ще научиш основни неща в програмирането като условни конструкции (“if-else” конструкции, “Switch-Case” конструкции, булеви променливи), цикли (”While” цикъл, “For” цикъл, вложени цикли.

А как да вляза в програмата по Софтуерно инженерство?

След края на курса Programming Basics те очаква изпит, който е приемен за програмата по Софтуерно инженерство. Той е платен и не е задължителен. Изпитът се провежда изцяло онлайн, което ти предоставя възможност да се явиш на него, докато си вкъщи, удобно седнал пред компютъра, в уютната обстановка, с която си свикнал.

Изпитът ще се проведе в рамките на два дни, от 10:00 ч. на 6-ти април, до 22:00 часа на 7-ми април. Всеки желаещ има правото да си избере удобно за него време, в което да започне изпита. Веднъж започнат, имате четири часа, в рамките на които трябва да се справите с шестте задачи. Резултатът можеш да научиш веднага след като приключиш изпита, а дали си приет – в рамките на седмицата след това, като за целта ще получиш email с информация. В случай, че не получиш такъв, можеш да се свържеш с колегите ни на email: university@softuni.bg или на тел. 359 899 555 592, за да те информираме за подробностите.

Програмирането е по-лесно от всякога с обновената програма по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет. Не изпускай този шанс и кандидатствай още днес! Очакваме те!