Loading...

Какви са предимствата на Django?

avatar Георги Кацаров 1 минута
Какви са предимствата на Django?

Ако изучавате уеб разработка с Python, то най-доброто направление за развитие на уменията, е да усвоите Django. Django е безплатен framework, който е с отворен код. Специфичното при него е, че е написан изцяло на python и по този начин ви позволява да изграждате уебсайтове чрез Python много по-бързо. Разбира се предимствата на Django не свършват дотук. Ето още предимства:

Бърз - Django е проектиран по начин, който помага на разработчиците да създават дадено приложение възможно най-бързо. От идеята, през процеса на разработка, до завършения продукт, Django позволява да се реализира един проект, едновременно по един бюджетно-ориентиран начин, без това да се отрази на функционалността на продукта

Пълен набор инструменти - Django е подходящ за всеки етап от разработката на дадено приложение – потребителска верификация, администриране на съдържанието, RSS feed настройки и още много други. По този начин той е напълно достатъчен за процеса на разработка от начало до край.

Сигурност - Django гарантира с една идея повече сигурност за вашия продукт и за неговите клиенти. Това се гарантира още на ниво “разработка”, като намалява възможностите за пропуски от страна на разработчиците до минимум. Някои от най-честите грешки се случват по отношение на прилагането на SQL injection, крос-сайт скриптирането и подобно.

Гъвкавост - Без значение дали става въпрос за управление на съдържанието, специфични компютърни платформи или приложения, които ще се използват от големи организации – Django може да отговори на всяка от тези нужди. Това демонстрира ясно неговата гъвкавост.

Надградете уменията си с Python, като усвоите една от най-използваните технологични рамки за изграждане на уеб приложения. Запишете се още днес за курса “Django Web Development – март 2019“. Очакваме ви!