Кариерно развитие

За нашите студенти

Разгледай обявите

Портал за работа

Един от начините, чрез които съдействаме на студентите ни за техния кариерен старт в софтуерната индустрия, е онлайн портала за работа.

Имате възможност да кандидатствате по разнообразните обяви за работа или стаж в компаниите-партньори на СофтУни, в зависимост от вашите предпочитания и интереси.

Кариерно съдействие

Като студенти на СофтУни вие имате възможността да получите индивидуално кариерно съдействие със специалист в областта. Ако имате отлични резултати и цялостното ви представяне по време на следването е високо, ще получите покана за консултация на която можете да обсъдите целия процес по кандидатстване за работа. Това включва:

  • Консултация под формата на разговор за вашите бъдещи професионални интереси за реализация в ИТ сферата
  • Съдействие при подготовката на документи за кандидатстване: CV и Мотивационно писмо
  • Съвети и препоръки за подготовка за интервю за работа
  • Директни препоръки и изпращане на документи от СофтУни в избрана компания, според предпочитаните технологии, професионален опит и желана посока на развитие.

Контакти

При необходимост от кариерно съдействие можете да се свържете с нас на имейл адрес: careers@softuni.bg.

За IT компании

Регистрирай фирмен профил

Партньорство със СофтУни

Намерете подходящи junior IT специалисти, добре подготвени според учебния план на СофтУни.

• Публикувайте вашите обяви пред студентите ни и получете директни препоръки на подходящи кандидати в зависимост от нуждите ви.

• Работете съвместно със студентите ни по ваши собствени софтуерни проекти или проекти на университета. По този начин ще имате възможност да тествате вашите кандидати в реална бизнес среда и да назначите на работа най-добрите от тях.

• При изпращането на директни препоръки от СофтУни вие получавате гаранция за отличното ниво на подготовка на студентите. При липсата на издаден или предоставен сертификат от страна на курсистите, СофтУни не гарантираз за техническите умения и готовност за работа на кандидатите.

• Осигурете стипендии за образование на свои избрани таланти. По този начин подпомагате развитието на бъдещите софтуерни специалисти и имате възможност да привлечете най-големите таланти още в ранен етап от тяхното развитие.

• Организирайте свои собствени специализирани курсове в партньорство със СофтУни, обучавайки студентите на избрана от вас технология.

• Позиционирайте бранда на вашата компания пред хиляди IT специалисти в България и представете вашите кариерни възможности пред най-добре таргетираната аудитория.

За да стартирате партньорство със СофтУни, регистрирайте вашия фирмен профил от тази страница или се свържете с нас на имейл: partners@softuni.bg

Компаниите, които подкрепят вашето развитие