Practical Teamwork
Loading...

Practical Teamwork

Кредити 3
Срокът за записване е изтекъл

За курса

Курсът по практическа работа в екип развива технически, организационни и личностни умения за работа в екип по софтуерен проект. Курсът е силно насочен към практиката и въвлича екипи от студенти в реална разработка на софтуерен проект с предварително зададени технологии (езици за програмиране, платформи за разработка, технологични рамки и стекове от технологии).

В курса се придобиват познания по методологии и инструменти за софтуерна разработка и практически умения за координация на екип, планиране и изпълнение на задачи, изготвяне на прототип на потребителския интерфейс (като част от анализ на изискванията и планиране на разработката), работа със сорс контрол системи, контрол над качеството и други елементи от софтуерното инженерство.

Този курс е част от програмата по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет. Ти имаш достъп до ресурсите, но не си записан в програмата. За да се включиш в цялостното обучение по Софтуерно инженерство, кандидатствай за безплатния курс Programming Basics, който ще ти даде основата, над която да надграждаш.

Стани част от общността ни още днес и направи първата крачка по пътя към успеха!

Архив обучения

Практическа работа в екип - септември 2017  Icon

Записани в курса до сега: 115

Практическа работа в екип с JavaScript - май 2017  Icon

Записани в курса до сега: 84