Софтуерно Инженерство
Loading...
Vincent avatar Vincent 11 Точки

Защо Judge не показва всички Incorrect answers

От както се убочавам в СофтУни (Август т.г) ми прави впечатление една дребна недомислица, на иначе много хубавия Judge. Когато въведа решене и имам грешки се случва понякога да не мога да погледна входна и съответно изхода(моят грешен и съответно правилния) и не мога да разбера къде греша. В момента съм в такава ситуация. Имам 6 грешни и 4 верни, но не мога да видя грешните и съответно не знам къде бъркам. Има ли вариянт това да се промени и видаги да се показват входовете при които се греши и съответно какъв е правилния резултат.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
Ekaterin avatar Ekaterin 135 Точки

Направено е така защото в деиствителност когато отидеш на работа няма да има judge и трябва сам да се сетиш къде може да има бъг в кода.

1
ToniStoyanov avatar ToniStoyanov 8 Точки

Да, но това не пречи на моменти усърдно да търсим майката на Judje, че бащата го видях от github, но майката е неизвестна :). Шегувам се браво на труда на Николай Костов (бащата :) ) както и на всички останали, които създават задачите. И да в реалния живот наистина няма кой да покаже грешките единствената разлика, е че знаеш входа.

0