Професионална програма
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

Да хакнем кризата в България - 48 хакатон, стартиращ на 27 март

Power of BG кани всички предприемачи, IT специалисти, хора с идеи, програмисти, хора от хуманитарните и социалните сфери. Бъдете част от 48-часовия онлайн хакатон, където можете да спечелите с добра идея, която да помогне да се справим заедно с коронавирус кризата и последствията ѝ у нас. Състезанието започва в петък, 27 март, от 18.00 часа, а финалите са на 29 март. Всичко ще се случи онлайн в платформите Slack и Zoom. Записването вече стартира на сайта hackcrisis.bg.

Всеки може да участва!

Търсим хора и екипи, които в рамките на 48 часа да предложат и развият иновативни идеи и прототипи на системи. Най-добре справилите се отбори, които са готови да приложат проекта си на практика, ще си поделят награден фонд от 15 000 лева.

През цялото време участниците ще получават напътствия и съвети от ментори, едни от най-успешните предприемачи в страната, а събитието ще може да гледате Live във фейсбук.

Ако имате идея или желание за участие, а нямате отбор или съмишленици - този Hackaton е точно за вас - очакваме ви в SLACK канала Looking_for_team, където всеки ден хора с идеи намират своите съотборници, обединени от трите основни теми на Hackaton-а

  • Спаси животи
  • Спаси общности и групи от хора
  • Спаси бизнеси

Можем да се справим с кризата. Заедно.

Тагове:
1
Events