Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Borislav645 avatar Borislav645 0 Точки

Въпроси за кандидатстване?

Здравейте. Искам да попитам Programming Basics модула напълно безплатен ли е? Може ли да го започна него и да видя дали ще ми допадне и ако не ми, да се откажа?

Надежден ли е сайта за онлайн учене?

 Ако някой има желание и е запознат повече относно програмирането бих се радвал да пише на лично съобщение да ми обесни повече.

Тагове:
0
Общи приказки
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 846 Точки
Best Answer

Здравей,

курсът е изцяло безплатен като ако искаш да продължиш напред, можеш да си платиш такса за изпит, да се явиш и т.н. Но идеята на целия този курс е именно да прецени човек дали това му харесва или не. Не е особено натоварващ или ангажиращ. Провежда се веднъж в седмицата (обикновено в събота) по около 2 - 3 часа лекции. Освен това има и огромно количество задачки, които са доста градивни и изграждат характер дори. Колкото до въпроса за онлайн ученето: лекциите се предават на живо, като освен това се прави и запис, така че можеш да си ги пуснеш и да ги гледаш колкото искаш, когато искаш :) Определено си има големи предимства да си присъствено в залата, но онлайн обучението също е доста добър вариант. Лично аз вече повече от година карам курсове в СофтУни само онлайн.

Присъствал съм на няколко курса като асистент, а на последния и като лектор на курсовете, които се провеждат във Варна, така че смея да твърдя, че съм наясно с повечето подробности :) ако имаш други конкретни въпроси, питай :)

0
Borislav645 avatar Borislav645 0 Точки

Благодаря за бързия и точен отговор.

0
Borislav645 avatar Borislav645 0 Точки

Кое да избере да уча след Tech модула?ако стигна до там😁 Кое е подходящо за наистина новобранец?

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 846 Точки

Краткият отговор е: и четирите са подходящи. Така или иначе учат едни и същи неща на различните езици и това е съобразено с Basics. Тоест ти надграждаш знанията си като там програмата е малко по-натоварваща. Като цяло езикът наистина няма значение, разликите идват точно след Tech Module. 

0