Курс PHP MVC Frameworks - Symfony - ноември 2017

PHP MVC Frameworks - Symfony - ноември 2017

13 ноември 2017 18 кредита
PHP MVC Frameworks - Symfony - ноември 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Основни принципи за сигурност на уеб приложения
  • Разбиране на шаблона MVC и работа със Symfony
  • Създаване на цялостни уеб приложения

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Преподаватели

darcoto avatar
Веселин Малезанов
Веселин Малезанов има над 20 години опит като програмист в web технологиите и интернет проекти. Започва при пионерите на българското интернет пространство Нетинфо и участва активно в създаването и разработката на АБВ. Минава през американската OpenLink Software като разработчик на web приложения за техния application сървър. Последователно минава през PHP версии 3/4/5. Базите данни са неизменна част от всеки проект, като най-много опит има с MySQL/MariaDB. Обича да пробва всичко ново, свързано с интернет и програмиране. В свободното си време се забавлява с двете си деца, а ако случайно заспят – с фотография.
LinkedIn
mihailovygmail.com avatar
Боян Михайлов
Боян Мак Михайлов е уеб разработчик (Linux, Apache, MySQL, PHP) от 2005 г. и първоначално работи като freelancer до 2010 г., когато става управител на Дизайн Форс ООД. Фирмата разработва предимно сайтове за недвижими имоти, поддържа портала ceb.bg. Наема и подпомага млади хора - ученици и студенти, които са в началото на трудовия си стаж.

През 2005 г. завършва Технически университет – София, ФЕТТ, като магистър-инженер по електроника и работи в областта на силовата електроника 3 години като студент. В пети курс е привлечен от предмета „Въведение в Интернет“ и така започва привързаността му към уеб технологиите. През 1996 г. Завършва ТУЕС „Електронни системи“ към ТУ-София, специалност „Изчислителна техника“.

Преподавателската си кариера започва през 2012 г., когато започва да преподава информатика (профилирана подготовка) в ЧПГ „Образователни технологии“ (Visual Basic, HTML/CSS, PHP). Освен от технологии се интересува и от хуманитарни науки, като през 2014 г. става сертифициран лектор по програма за лидерско обучение EQUIP, основана от Джон Максуел (iequip.org). Преподава EQUIP в София, Гоце Делчев, Велинград, Лом и Доспат. Учи богословие и завършва с бакалавърска степен. Често е канен за симултантни преводи от и на английски език.

Когато не работи, обича да чете художествена литература, да се катери по планините и да свири блус на устна хармоника.
LinkedIn