Кандидатстване

Кандидатстване

Учебният план за програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет е внимателно разработен с прякото участие на компаниите от IT сектора. Обучението следва модела „учене чрез правене“ като е комбинация от курсове по програмиране, лабораторни упражнения и практики, както и практически проекти, чрез които студентите усвояват всички необходими умения, за да се реализират успешно в софтуерната индустрия.  

Студентите придобиват официални сертификати от всички успешно преминати курсове на "Софтуерният университет", а на края на обучението си и цялостна диплома за „софтуерен инженер“. Придобитите сертификати и диплома от обучението в Софтуерния университет, не са държавно-акредитирани, но доказват придобитите знанията и уменията пред компании-работодатели в IT сектора.

Официални сертификати на Софтуерен Университет

Софтуерния университет работи пряко с 70+ компании от софтуерната индустрия, съдействайки на своите студентите за реализацията им като успешни софтуерни инженери. Над 90% от завършилите студенти се реализират успешно в IT сектора, като front-end developer, back-end developer, web developer, mobile developer, game developer, QA Engineer и други IT професии.

Кариерно съдействие от Софтуерен Университет

Пътят на студента

Инфографика за пътя на студента

Обучението е подходящо за теб:

Обучение подходящо за начинаещи

Ако си напълно начинаещ в програмирането или пък си софтуерен инженер в начален етап на кариерата си.

Обучението изисква средно добро ниво на английски език

Ако владееш английски език на средно добро ниво.

Готовност за полагане на много труд по време на обучението

Ако притежаваш голям ентусиазъм и готовност за полагане на много труд по пътя към професия „софтуерен инженер“.

Програмата по софтуерно инженерство на Софтуерния университет стартира с 3 приема в годината - през месеците януари, май и септември. Преди всеки прием се провежда безплатен подготвителен курс "Programming Basics". Преди началото му ще имаш възможност да избереш час за посещение на занятията. Курсът приключва с изпит по програмиране и е приемен за програмата.

Преди да попълниш формата за кандидатстване, трябва да избереш дали желаеш да се запишеш в присъствена форма на обучение за предстоящия курс "Programming Basics", като се обучаваш на място в учебната зала. Другата опция е да се обучаваш онлайн от своя компютър или да се явиш директно на приемния изпит. Ако се колебаеш коя форма на обучение да избереш можеш да прочетеш тази статия.

Детайли за подготвителния курс

Кандидатстването за подготвителния курс "Programming Basics" e отворено до 23 август 2018, 23:59 ч.

Остават