Loading...

Няма проблем, който да няма решение - Антонио Христов

avatar Румен Янев 2 минути
Няма проблем, който да няма решение - Антонио Христов

Запознай се с Тони – той не само се занимава с програмиране, а е и един от хората, които помогнаха със собствения ни проект SoftUni International! Прочети историята му в следващите редове.

Здравей, представи се пред нас.

Здравейте, аз съм Тони и започнах да се занимавам с програмиране преди около три години. Първият ми допир с програмирането беше в училището, в което все още уча, специалността ми там е свързана отново с компютри.

Как започна историята ти със SoftUni?

Историята ми със СофтУни започна с приятелски разговор. Бяхме се заговорили за различни курсове по програмиране. След кратко проучване прецених, че СофтУни е моето място и се записах за Programming Basics. Това, което ме привлече, беше начинът на преподаване. Лекциите са в удобно време, водени от млади и амбициозни хора, които си обичат работата.

Кое е най-важното, което цялостната програма остави в теб като впечатление?

Най-важното което научих в цялостната програма на СофтУни, е че няма проблем, който да няма решение. Като цяло това е най-важното правило не само в програмирането но и в живота. Това е едно от най значимите неща, които научих в СофтУни.

Какво мислиш за лекторския състав на цялостната ни програма?

Както споменах, мнението ми за лекторския състав е изключително добро. Лекторите са хората, които могат да запалят човек да учи с лекота, както и могат да го накарат да се откаже от въпросната пътека. В СофтУни лекторите са от първите. Те стимулират и окуражават студентите да учат нови неща с всяка лекция. Благодарение на богатия си опит, те винаги намират нови и интересни неща, свързани с лекцията и ги споделят практиката си.

Какви са впечатленията ти от курсовете в програмата?

Относно материала, който се изучава в различните курсове, не бих могъл да кажа нищо лошо. Аз съм завършил пътеките за Javascript и PHP Web Development,  в които курсовете бяха с много добре описани учебни материали. Това в комбинация с опитните лектори са една изключително добра основа, върху която студентът може да надгражда.

Какво се промени за теб, след като започна обучението си при нас?

След като започнах обучението си в СофтУни, аз научих страшно много нови неща, които и до ден днешен надграждам. След завършването на двете пътеки имах огромната чест да споделя част от скромния си опит с програмирането. Взех участие в екипа на SoftUni International, участвах в направата на лекциите в Engine-a за интерактивно обучение, което за мен беше изключително преживяване и много голямо удоволствие. Радвам се, че работих с такъв прекрасен екип.

Какъв съвет би отправил към бъдещите курсисти на СофтУни?

Моят съвет към бъдещите студенти е, че не трябва да се отказват когато срещнат трудност. Винаги ще има проблеми които са по-трудни от останалите и това, че не могат да се справят с тях сега, не трябва да ги отказва, а напротив - да ги мотивира.

---

Ако искаш и ти да станеш част от един уникален екип, да правиш това, което винаги си искал и всеки ден да намираш нови предизвикателства, кандидатствай за безплатния ни курс Programming Basics! Ако историята на Тони ти е допаднала и искаш да прочетеш историите на още наши курсисти, можеш да ги намериш в блога ни. А ако желаеш да споделиш своята SoftUni история, свържи се с нас на content@softuni.bg.