Loading...

"Аз, програмистът" стартира и тази година

avatar Андреа Атанасова 1 минута
"Аз, програмистът" стартира и тази година

Аз, програмистът” е една от инициативите на Софтуерния университет, която цели да срещне млади ентусиасти от цялата страна с успели хора, чиято страст е програмирането! 

През изминалата година проведохме втората кампания на инициативата и реализирахме над 60 срещи с ученици от гимназии и основни училища! Наши курсисти – доброволци се срещаха с учениците и обсъждаха интересни теми от света на програмирането, разказваха за информационните технологии в днешно време и перспективите за работа. И ти можеш да станеш един от тях - в рамките на един учебен час, можеш да разкажеш своята история по пътя на програмирането, как си се запалил/а по професията и докъде те е довела амбицията, труда и упоритостта ти.

Ние от СофтУни подкрепяме идеята ученици да се срещат с повече успели млади хора, които обичат професията си и с желание се развиват в нея. Примерът, който даваме на подрастващото поколение е значим, не само за него, но и за нас, като част от едно общество.

С началото на новата учебна година се подготвяме за третата част на инициативата „Аз, програмистът“ и нямаме търпение да срещем теб с трепетите на учениците и желанието им да научат повече за професията „програмист“. Ако ти смяташ, че се вписваш идеално и искаш да предадеш нататък своята страст – свържи се  с нас и стани част от програмата! Единственото необходимо e да се свържеш с нашия Event Manager – Андреа Атанасова – на мейл andrea@softuni.bg.

Очакваме ви с нетърпение!