Loading...

Включете се в последния за 2015 г. безплатен курс по Основи на програмирането

avatar Петя Гроздарска 1 минута
Включете се в последния за 2015 г. безплатен курс по Основи на програмирането

Вече можете да се включите в последния за 2015 г. безплатен курс по Основи на програмирането. Кандидатстването за него е отворено тук до 26 ноември, 23:59 ч. Обучението по програмиране ще започне на 5 декември, като ще се провежда всяка събота в сградата на СофтУни в София. За тези, които не могат да идват на място за учебните ни занятия, има възможност за участие в курса в онлайн форма на обучение. Курсът е подходящ за всички начинаещи, които искат да навлязат в света на програмирането и софтуерните технологии.

Курсът по Основи на програмирането ще се провежда всяка събота в продължение на 2 месеца, като ще завърши с приемен изпит на 14 февруари 2016. Тези, които се справят с него, ще имат възможност да започнат обучението си в Софтуерния университет в ниво Fundamentals от 7 март 2016. Курсът ще запознае студентите с фундаментите на програмирането с езика C#, като по-конкретно ще се разгледат темите: Математика за програмисти, Въведение в програмирането, Примитивни типове данни и променливи, Оператори и изрази, Вход и изход от конзолата, Условни конструкции, Цикли, C# за напреднали.

Всички, които вземат приемния си изпит с оценка над Мн. добър 5.00, ще получат и официален сертификат от Софтуерния университет.

Всички материали от проведените до момента курсове по Основи на програмирането са достъпни тук.

Ако все още не сте кандидатствали, можете да го направите от тук (крайният срок е 26 ноември). Успех!