Loading...

Разбери дали програмирането е за теб с безплатното обучение Programming Basics!

avatar Павлина Георгиева 1 минута
Разбери дали програмирането е за теб с безплатното обучение Programming Basics!

Вече си наясно, че софтуерното инженерство е сред най-перспективните съвременни професии. Тенденциите са популярността ѝ да запази своята стабилност, а дори и да се повиши. Сериозно се замисляш дали не е време и ти да поемеш по този IT път, но още не знаеш дали програмирането е за теб.


Имаме решение и то се нарича цялостна програма по софтуерно инженерство. Тя започва с безплатно обучение, целта на което да предостави базови знания в областта на програмирането.

Как Programming Basics ще ти помогне да прецениш отношението си към програмирането?

Обучението е напълно безплатно и не те ангажира в дългосрочен план. Единствено, ако решиш да се явиш на изпит в края на курса, се заплаща еднократна такса. Времето, което ще инвестираш, е не повече от два месеца. Те ще ти бъдат напълно достатъчни, за да придобиеш базови познания по програмиране, на чиято база да прецениш дали желаеш да надградиш до по-задълбочени умения.

Подходящо ли е за начинаещи?

Да, обучението Programming Basics е разработено за напълно начинаещи, които тепърва ще навлизат в света на програмирането. Единственият първоначален капитал, от който се нуждаете, освен компютър, е готовност и желание за учене. Курсът може да се окаже твоят портал към една успешна IT кариера в някоя от четирите технологии, в които се предлага: C#, Java, JavaScript и Python.

Запиши се още днес!

Направи решителна крачка и разбери дали програмирането е за теб с безплатното входящо обучение към цялостната програма по софтуерно инженерство. Кандидатстването за обучението е отворено до 30 декември. Занятията стартират на 8 януари. Изпитът ще се проведе на 26 и 27 февруари. Очакваме те!