Loading...

Какво предстои на обучителната система на СофтУни

avatar Георги Дуранкиев 1 минута
Какво предстои на обучителната система на СофтУни

Може би сте забелязали, че докато усилено текат учебните занятия в курсове, ширещи се от интензивна софтуерна разработка до 3D принтиране, ние от СофтУни продължаваме тихо да работим над една от нашите мечти:

Да направим softuni.bg един цялостен и пълноценен източник на знания

Да, светът на технологиите е изпълнен с възможности от които се възползваме, за да ви предоставяме учебните материали, но ние искаме да ви ги предоставим на едно място, правейки ги възможно най-лесно достъпни.

Една такава промяна, която може би сте забелязали е, че от скоро видео лекциите от всеки курс са достъпни единствено през softuni.bg т.е. видео лекциите от курсовете вече няма да бъдат достъпни чрез каналът на СофтУни в YouTube, а само чрез сайта softuni.bg. Въпреки че за много от вас може да не изглежда така, това е първата от много стъпки към иновация, по която работим усилено зад кулисите – една изцяло изградена виртуална класна стая, която ще ви позволи единствено чрез компютъра си да постигнете напълно потапяне в обучителния процес от всяка една точка на страната, а защо не и на света!

Освен неимоверно по-добър и удобен за целта си потребителски интерфейс, предстоящата ни виртуална класна стая ще ви предостави уникалния шанс да комуникирате точно както бихте в залата – в реално време и на живо, било то с лектора или други курсисти и присъствена и онлайн форма.

Освен това сме планирали и няколко други малки, но много нужни детайли – обновен начин за достъп до ресурсите, подобрена интеракция със системата и чат стаи, които ще ви позволят да получавате или предоставяте помощ в момент на затруднение.

В светлина на всички промени, ние искаме да ви напомним и че те не ви ограничават, а точно обратното – целим да сближим и сплотим общността около обучителната система. Свободата на ресурсите се запазва, като единствената особеност е, че ще трябва задължително да имате регистрация в сайта, за да го използвате.

Благодарим ви за това, че заедно успяваме да постигаме нови успехи и нямаме търпение да направим обучителния ви процес още по-вълнуващ и забавен!