Loading...

Нов подготвителен курс стартира и във Варна

avatar Петя Гроздарска 1 минута
Нов подготвителен курс стартира и във Варна

С голямо удоволствие ви съобщаваме, че за първи път подготвителен курс по "Основи на програмирането" ще се проведе и във Варна. Курсът ще стартира на 9 май 2015 г. и ще продължи два месеца. Кандидатстването вече е отворено и е активно до 3 май, 23:59 часа.

Курсът ще се провежда в залата на общината в стоматологията. Адресът е: гр. Варна, бул.”Съборни” № 24, Стоматологията в събота от 10.00ч. до 14.00ч. и вторник от 18.00ч. до 22.00ч., като преди началото му курсистите ще могат да изберат кое от двете занятия желаят да посещават.

Подготвителния курс по "Основи на програмирането" ("Programming Basics") е насочен към напълно начинаещи като няма възрастови ограничения. Темите, които ще се разгледат по време на курса са: въведение в програмирането, математика за програмисти, цикли, условни конструкции, оператори и изрази, вход и изход от конзолата, примитивни типове данни и променливи и C# за напреднали. Желателно е записалите се за курса, да си носят лаптоп, тъй като в залата няма налични машини. 

След края на курса ще се проведе и приемен изпит за СофтУни. Изпитът ще се проведе на място, във Варна, а датата е 12 юли. Кандидатите, които се справят успешно с него ще бъдат приети при нас, а също така ще получат официален сертификат на университета.

Обърнете внимание, че обученията от ниво #1 нагоре ще се провеждат само в София. Ако не можете да посещавате тях, можете да следите курсовете в онлайн форма на обучение и да се явявате в София само за изпити.

Обучението по курса е напълно безплатно, а кандидатстване за курса е отворено на сайта ни (не пропускайте да отбележите къде ще посещавате курса). 

Благодарим на съорганизаторите, без които този курс нямаше да бъде факт: Община Варна, Beehive, Flat Rock Technology, Zariba, Big Mage, 158 Ltd., MentorMate.