Loading...

Стартира нов курс по "Основи на програмирането" в СофтУни

avatar Петя Гроздарска 1 минута
Стартира нов курс по "Основи на програмирането" в СофтУни

СофтУни отвори кандидатстването за следващия подготвителен курс "Основи на програмирането" (ниво #0), за своите бъдещи курсисти. Всички желаещи могат да попълнят формата за кандидатстване до 11 февруари, 23:59 ч. като изберат дали ще се запишат за курса в присъствена или онлайн форма на обучение. 

Всички одобрени кандидати ще започнат обучението си по курса на 14 февруариПо време на подготвителното си обучение, кандидат-студентите ще се научат на фундаментите в програмирането, като включените теми са Математика за програмисти, Въведение в програмирането, Примитивни типове данни и променливи, Оператори и изрази, Вход и изход от конзолата, Условни конструкции, Цикли, C# за напреднали.

Кандидат-студентите ще се гмурнат в света на програмирането с програмния език C#, а лекциите ще се провеждат всяка събота в продължение на 8 седмици - краят на курса е на 11 април. След това, на 18 април ще се проведе и нашият приемен изпит. Всички, които преминат през него успешно, ще станат наши студенти и ще започнат обучението си в университета на 4 май 2015 г.


Имате свободен достъп до всички материали от досега проведените подготвителни нива от тук.

Екипът на Софтуерен университет ви пожелава успех!