Loading...

Ниво #0 стартира отново на 21 юни - запишете се!

avatar Петя Гроздарска 2 минути
Ниво #0 стартира отново на 21 юни - запишете се!

От 24 май стартира кандидатстването за ниво #0 (подготвителен курс по основи на програмирането с езика C#). Може да се запишете като се регистрирате в нашия сайт и попълните формата за кандидатстване: http://softuni.bg/apply. Срокът за кандидатстване е до: 17 юни, 23:59 ч. Всички кандидатствали ще получат мейл дали са одобрени на 18 юни.

Началото на курса е 21 юни. Той ще продължи до втората част на август месец. Подготвителният курс по програмиране (ниво #0) ще се провежда един път седмично в продължение на 2 месеца (общо 8 занятия). Занятията ще бъдат с продължителност от 4 астрономически часа и ще се провеждат всяка събота от 18:00-22:00ч. Лекциите ще са фокусирани върху основите на програмирането с езика C# и средата за разработка Visual Studio. Нулевото ниво се предлага и в присъствена, и в онлайн форма на обучение. ТУК можете да разгледате какво се изучава по време на ниво #0.

Занятията се провеждат в учебната ни зала на ул. Васил Кънчев 26, вх. Д, ет. 4 (виж на картата). 

Ниво #0 ще завърши с практически изпит по програмиране, който едновременно е и приемен изпит за Софтуерния университет (за ниво #1, стартиращо през септември месец). Ще се проведат няколко изпита в рамките на една седмица в края на август 2014 г. На изпита ще може да се ползва език за програмиране по избор: C#, C/C++, Java или JavaScript. Може да се запишете и директно за изпита и да пропуснете подготвителното ниво (можете да посочите това във формата за кандидатстване като изберете онлайн обучение за ниво #0). Примерни задачи за изпит можете да видите ТУК.

След първите 4 занятия (първия един месец обучение) ще се събира предварително такса за приемния изпит в размер на 50 лв. За да остане ниво #0 безплатно, тази сума ще бъде приспадната от таксата за обучение на всички, записали ниво #1 - съответно записалите присъствено ще платят 430 вместо 480 лв, а записалите онлайн ще платят 100 вместо 150 лв. Повече за плановете и такси на обучение може да прочетете ТУК. Това се прави с цел хората, които са мотивирани и сериозни в намеренията си да се обучават в Софтуерния университет, да полагат повече усилия за подготовката си за изпита, а тези, които не намират за интересна материята, да се съсредоточат върху нещо друго.

Позволено е да се запишете за ниво #0 повторно (ако вече сте бил записан за мартенския курс). Позволено е и да сте записан/а в ниво #0 и в ниво #1 едновременно (ако искате да затвърдите знанията и уменията си по C#).