Loading...

Безплатен курс по Основи на програмирането от 15 август

avatar Петя Гроздарска 1 минута
Безплатен курс по Основи на програмирането от 15 август

От днес е активно кандидатстването за нов безплатен курс по Основи на програмирането. Обучението е подходящо за всички начинаещи, които искат да се гмурнат в света на програмирането и информационните технологии. Курсът по програмиране ще стартира на 15 август, като ще се провежда всяка събота в сградата на СофтУни в София. За тези, които не могат да идват на място за учебните ни занятия, има възможност за участие в курса в онлайн форма на обучение. Кандидатстването за курса по Основи на програмирането е отворено тук до 9 август, 23:59 ч.

Курсът Основи на програмирането ще запознае студентите с фундаментите на програмирането с езика C#, като по-конкретно ще се разгледат темите: Математика за програмисти, Въведение в програмирането, Примитивни типове данни и променливи, Оператори и изрази, Вход и изход от конзолата, Условни конструкции, Цикли, C# за напреднали.

Обучението ще завърши в средата на октомври с приемен изпит за СофтУни. Приемният изпит ще се проведе на 18 октомври, а тези, които се справят с него, ще имат възможност да започнат обучението си в Софтуерния университет от 16 ноември 2015 г.

Всички материали от проведените до момента курсове по Основи на програмирането са достъпни тук.

Ако все още не сте кандидатствали, не пропускайте да го направите от тук - имате време до 9 август. Успех!

SoftUni Lab Inspiration