Loading...

Стартира нов курс по "Основи на програмирането" от 9 май

avatar Петя Гроздарска 1 минута
Стартира нов курс по "Основи на програмирането" от 9 май
От днес, 25 март, СофтУни отвори кандидатстването за следващия подготвителен курс "Основи на програмирането" (Programming Basics), за своите бъдещи курсисти. Всички желаещи могат да попълнят формата за кандидатстване до 3 май, 23:59 ч. като изберат дали ще се запишат за курса в присъствена или онлайн форма на обучение. 

Всички одобрени кандидати ще започнат обучението си по курса на 9 май. По време на подготвителното си обучение, кандидат-студентите ще се научат на фундаментите в програмирането, като включените теми са Математика за програмисти, Въведение в програмирането, Примитивни типове данни и променливи, Оператори и изрази, Вход и изход от конзолата, Условни конструкции, Цикли, C# за напреднали.

Кандидат-студентите ще се гмурнат в света на програмирането с програмния език C#, а лекциите ще се провеждат всяка събота в продължение на 8 седмици. След това, на 12 юли ще се проведе и приемен изпит за университета. Всички, които преминат през него успешно, ще станат наши студенти и ще започнат обучението си в университета от септември 2015 г. Успешно преминалите изпита ще получат и официален сертификат от нас.

Материалите от всички проведени до сега подготвителни курсове са достъпни и можете да ги намерите тук.

А вие кандидатствахте ли вече? Можете да го направите от тук. Успех на всички!