Loading...

Feedback от СофтУни Конф Юни 2015

avatar Петя Гроздарска 2 минути
Feedback от СофтУни Конф Юни 2015

SoftUni Conf June 2015

Ето че приключи още едно издание на вече превърналата се в традиция СофтУни Конференция. Този път събитието се проведе през последния уикенд на юни, а мястото беше планинският курорт Боровец. Над 150 човека се включиха в СофтУни Конф 26-28 Юни, научиха много нови неща, срещнаха нови (а и стари) приятели и се забавляваха заедно с нас. Програмата отново беше разнообразна като включваше различни теми: от софтуер и хардуер, през UX и дизайн до съвети за спорт и тренировки. Видео от лекциите можете да гледате в YouTube канала ни.

Както обикновено, се допитахме до участниците в конференцията за техните коментари, мнения, впечатления от събитието. Благодарим на включилите се в анкетата за помощта им да направим СофтУни Конф дори по-добър. Можете да разгледате обобщените резултати тук.

83% от хората, взели участие в анкетата, са харесали СофтУни Конф много или изключително много. Повечето лектори, както и теми, са оценени предимно с оценки 4 и 5 от общо 5. Сред любимците на публиката се класират Иван Ванков, Георги Георгиев, Борис Христов, Петър Събев, Кристалин Чавдаров и други. Хората са проявили интерес към теми, сред които "Как работи Интернет?", "Асинхронно програмиране в C#", "Професия QA инженер" и други.

Доста от анкетираните предлагат да има повече лекции за soft skills и различни социални активности с цел запознаване и сближаване на участниците в конференцията. Това е чудесна идея, която ще осъществим в следващото издание на СофтУни Конф. Получихме и много предложения за теми, които да включим следващият път: artifical intelligence (AI), game development, микроконтролери, iOS, Python. Много от участниците се радват на възможността, която са имали, да се запознаят с хора със сходни до техните интереси, както и да научат нови неща.

Над 93% от участниците в СофтУни Конф Юни, отговарят положително на въпроса дали биха се записали за следващото издание на конференцията. Ще се радваме да ви видим наесен пак!

Благодарим и на спонсорите на събитието: VIVACOM, SBTech, SmartIT, Komfo, Software Group, XS Software, Superhosting.bg, Paddy Power, Luxoft, Indeavr, GfK.

Снимки от СофтУни Конф може да разгледате на Google+ страницата ни.