Loading...

SoftUni Conf March 2015 - Пампорово, 20-22 март

avatar Петя Гроздарска 2 минути
SoftUni Conf March 2015 - Пампорово, 20-22 март

Софтуерният университет (СофтУни) организира третото издание на технологичната конференция СофтУни Конф Март 2015 на 20-22 март 2015 г. Събитието е ориентирано към начинаещи програмисти и ИТ специалисти, студенти от университета, любители и ентусиасти.

Участниците в конференцията ще се запознаят с различни технологии за разработка на софтуер и ще научат полезни съвети и практики за професията "софтуерен инженер". Техническите теми обхващат: уеб разработка, мобилни приложения, бази данни, технологии, 3D графика и софтуерно инженерство. Нетехническите теми обхващат здраве, спорт и социални умения.

Конференцията ще се проведе в периода 20-22 март 2015 г. в Пампорово, х-л "Преспа". Участието е на студентска цена: 120 лв. за 3 дни all inclusive: с включена храна, 2 нощувки и участие във всички семинари и обучения.

Програмата на СофтУни конф март 2015 включва над 15 семинара на всякакви теми: от "здраве и спорт" и до тъмните страни на уеб програмирането. Ето и някои от темите на СофтУни конференцията:

 • Структуриране на JavaScript проект;
 • PHP уеб разработка с Laravel5;
 • Мобилни приложения с Xamarin.Forms;
 • Функционално програмиране, lambda изрази и потоци в Java;
 • MS SQL Server 2014 в действие;
 • Разработка на сайтове с ASP.NET MVC;
 • Работа извън офис.

Лектори на събитието са: Иван Ванков, Павел Колев, Марио Пешев, Найден Гочев, Борис Христов, Владимир Георгиев, Михаил Стойнов, Димитър Иванов, Ради Атанасов и други. Те ще разкажат за добрите практики в бранша, новите технологии и не само. Повече за тях и програмата на събитието можете да откриете на сайта на конференцията.

Участниците ще могат да заемат ролята на лектори в един от панелите "Lightning Talks" с кратки 5-минутни презентации и демонстрации.

Регистрацията за събитието е отворена, като за ранно записалите се до 9-ти март има специални намаления. Ето как ще протече СофтУни конференцията:

 • 2 нощувки - 20 и 21 март;
 • 20 март – настаняване, вечеря;
 • 21 март – закуска, начало на конференцията, обяд, вечеря;
 • 22 март – закуска, обяд, закриване на конференцията.

Това е трето издание на СофтУни Конф. Първото се проведе през май месец и събра около 200 участници, които останаха с много добри впечатления от събитието, както се разбира и от проведената след конференцията анкета. Можете да разгледате програмата и видео лекциите от страницата на СофтУни Конф - май 2014. Второто издание, с над 180 посетители, беше през октомври миналата година, а участниците отново останаха впечатлени от събитието. Програмата и видео лекциите са достъпни на страницата на СофтУни Конф - октомври 2014.

Спонсори на СофтУни Конф Март 2015 са: XS SoftwareVivacomSBTechSmartITKomfoSoftwareGroupSuperhosting.bg, PaddyPower, WebGround, Luxoft.

За повече информация и записване посетете сайта на СофтУни Конф Март 2015.