Loading...

XS Software: Предефиниране на онлайн забавленията

avatar Петя Гроздарска 2 минути
XS Software: Предефиниране на онлайн забавленията

КОИ СА XS SOFTWARE?

За своята десетгодишна история, XS Software, успява да израсне от хоби на запален 16-годишен геймър до най-голямата българска компания за разработка на онлайн игри. С повече от 100 служители и представителства в над 80 страни, Ексес Софтуер обхваща шест онлайн игри и гейм портала madmoo.com. Игри като Hanovete.com, LadyPopular.bg и Nemexia.com предефинират онлайн забавлението, като предоставят на своите клиенти възможността да станат част от света, който винаги са искали. От няколко години XS Software публикува в мрежа и игри от други разработчици като SofiaWars.com и HeroZero.bg. Всичките продукти са достъпни през браузъра и са безплатни за игра. Постепенно компанията навлезе и на пазара на мобилните игри, използвайки вече натрупаните знания и базата от над 30 000 000 регистрирани геймъри до момента. Игрите се разработват в България, но се публикуват и разпространяват в цял свят на над 30 езика. Ние сме единствената българска гейминг компания, която представя България на международни гейминг пазари и всички най-големи гейм събития по цял свят - GamesCom в Германия, G-Star Korea, E3 в САЩ, Dubai Game Expo в Арабския свят, Tokyo Game Show & China Joy в Азия.

Ексес Софтуер е посветена на осигуряване на качествено ново преживяване на всеки от своите клиенти и партньори, като непрекъснато развива професионализма в компанията чрез селекция, привличане и развитие на своя екип от млади таланти. Благодарение на устойчивото разрастване на нашия бизнес и увелищаващите се проекти, ние постоянно търсим динамични и компетентни специалисти, които да се присъединят към нас. Да станеш част от семейството на Ексес Софтуер означава да работиш за една по-различна компания. Каква е тази компания може да видите тук: http://www.xs-software.com.

Корпоративни награди: 2013 г. награда E-volution на сп. Forbes за Международно развитие, 2013 г. Българска уеб награда за „Иновационен проект“, “2013 г. „Най-добра стратегия за инвестиране на бизнеса в образованието“ на БАУХ, 2013 г. първа награда на в-к Капитал Кариери в конкурса „Зелено на работното място“, 2012 г. награда на БАУРЧР „Най-предпочитан работодател (< 500 служители)“, 2012 г. „Най-добра браузърна игра на годината - Лейди Попюлар“, 2012 г. Българска уеб награда в категория „Свободно време и развлечения“ за Софийски войни, 2012 г. първа награда от в-к Капитал Кариери в конкурса за най-оригинална обява за работа и стаж „Обяви с характер“, 2011 г. награда на сп. Forbes за „Служител на годината“, 2011 г. награда на БАУРЧР за „Организационна архитектура и дизайн“, 2011 г. „Най-добра онлайн игра на годината – Хановете“, и още много други продуктови отличия за игрите на компанията.