Стани C# програмист
Loading...

Стани C# програмист

Стани C# програмист

Научи се да програмираш с езика C# и .NET платформата

Стани C# програмист

Разработвай back-end със C# и front-end с JavaScript и HTML5

Стани C# програмист

Създавай уеб приложения с ASP.NET MVC

Стани C# програмист

Стартирай работа като C# програмист още преди да си завършил

Стани C# програмист

Намери нови приятели в C# курса

Стани C# програмист

Стартирай успешна кариера с помощта на C# уроците

Стани C# програмист

Гледай безплатните C# уроци и видео обучения за C# и .NET

Стани C# програмист

Започни с безплатния курс по C# програмиране за начинаещи сега!

Кандидатствай
Стани C# програмистСтани C# програмист

Знаете ли, че...?

Знаете ли, че...?

Езикът C#

е разработен от Microsoft и е международен ISO стандарт.

Знаете ли, че...?

.NET и C#

са в топ 5 на най-търсените технологии в софтуерната индустрия в България

Знаете ли, че...?

Отвореният код

е в основата на платформата .NET Core, която е публичен проект в GitHub

Знаете ли, че...?

.NET технологиите

се ползват за разработка на всякакъв вид приложен софтуер: уеб приложения, мобилни приложения, 3D графика, игри

Знаете ли, че...?

Извърви успешния път от начинаещ до професионален програмист

Запиши се в нашата Професионална програма по програмиране и започни своят път в света на програмирането.

Кандидатствай
Кандидатствай
Предимства

Учи C# и .NET чрез правене

Предимства

70% практическа работа: писане на C# код всеки ден

Предимства

Нов учебен материал: 2 дни седмично C# уроци

Предимства

Практически упражнения: 2 дни седмично C# упражнения

Предимства

Работи по практически проекти

Предимства

Работи по практически проекти със C#, .NET, JavaScript и SQL Server

Предимства

Тренирай уменията си по програмиране със C#, ООП, SQL Server, ASP.NET MVC, Entity Framework, HTML5 и JavaScript

Предимства

Трупай практически опит чрез работа по .NET проекти в екип в GitHub среда

Предимства

Започни своя кариерен старт в топ фирми от бранша

Предимства

97% от завършилите C# професията започват работа

Предимства

Достъп до кариерния център на СофтУни - започни работа като C# developer

Предимства

Топ работодатели от софтуерната и ИТ индустрията

Габриела Бурлакова

Габриела Бурлакова

PHP Developer в E-act

Самото обучение в СофтУни за мен има изключително много позитиви, които видях още с първите няколко лекции. Курсовете са последователни, което дава възможност за концентриране на усилиятав една насока. Лекциите, включват много практика както като примери, давани от лекторите, така и под формата на лабове. Отборните проекти, от своя страна, са друг безспорен плюс на СофтУни. За мен изборът да бъда част от СофтУни със сигурност е правилен и сега, поглеждайки две години назад, осъзнавам кое е най-голямото му предимство. Това е шансът да видиш, че трудът с постоянство и мотивация води до постигане на всяка поставена цел. Този шанс получих аз в СофтУни и той промени коренно живота ми във всяко едно отношение.

Илиян Виденов

Илиян Виденов

Java Developer в SAP Labs

Реших да се занимавам с програмиране, защото винаги съм се интересувал от компютри, като проблемът единствено беше, че винаги съм мислел, че програмирането не е за мен. Това беше така, докато не попаднах на безплатния курс по Основи на програмирането, като на него разбрах, че нещата са ми сравнително лесни, не ме натоварват по какъвто и да е начин и съответно се справях доста добре с всичко,което трябваше да правя. Всички курсове в Софтуерния университет са много полезни, но ако трябва да отлича някои, те ще са ООП, КПК, Структури от данни и Алгоритми.

Александър Сеферинкин

Александър Сеферинкин

Software Developer в Software Group

В СофтУни срещнах изумителни учители, които ме научиха на много нови неща и ми дадоха много интересни казуси за решаване. СофтУни беше голям двигател за мен, показваше ми какво да уча и как най-добре да го приложа на практика. Като нов в програмирането тогава, мога да кажа, че СофтУни ме разви много, предизвиквайки ме с проблеми за решаване, които никога не бих си помислил, че съществуват. В СофтУни получих необходимата база, за да се усъвършенствам и да успея.

Даниел Петровалиев

Даниел Петровалиев

PHP Developer в NetInfo

Учебната програма на СофтУни е по-практически насочена и няма как да се случи да загубиш интерес към знанията и уменията, които предстои да усвоиш във времето. Истината е, че никога не ми е било скучно да посещавам лекции и да работя върху домашната си работа, защото те винаги са били съобразени с проектите, по които се работи в една реална IT компания - било то в България или по света. Няма нищо излишно и ненужнo всичко съответства на изискванията от работодателите на пазара на труда. Най-ценното, което ми даде СофтУни, е възможността да се запозная с всички тези мотивирани и целенасочени преподаватели и студенти, които срещнах тук от 2014 насам. Мисля си, че това най-много допринесе да навляза по-бързо в тази сфера и усили желанието ми да продължавам да се развивам.

Яна Славчева

Яна Славчева

.NET Developer в Easy Credit

За мен програмирането е постоянно решаване на проблеми и загадки, което много ми допада. Харесвам и това, че професията изисква постоянно да се учиш и да се развиваш. Преди Софтуерния университет нямах никакъв опит в програмирането. СофтУни ми даде здравите основи, на база на които надграждам и разширявам знанията и уменията си. Едни от най-полезните умения, които развих в СофтУни, са - как да подхождам към решаването на проблеми, как да работя в екип с колеги, как да стъпя във вече съществуващ код и да го надградя, как да изграждам успешно проекти от нулата и как да спазвам срокове. Смятам, че всички тези умения са основополагащи, за да може един софтуерен специалист да бъде успешен и полезен на работното си място.

Димитър Бонев

Димитър Бонев

JavaScript Developer в Tiger Technology

По време на обучението ми в СофтУни на няколко пъти ми се е налагало да стоя по 15 - 17 часа на денонощие с домашните, екипните проекти и подготовките за изпити. Имах няколкогодишен опит в програмирането, както и проекти за реални фирми и въпреки това обучението успяваше да ангажира почти всичкото ми време, независимо от натрупаните знания през годините. Освен всичко останало духът, който се образува между студентите е нещо неописуемо с думи. Нещо, което може само да се почувства и изживее. Това е дух на конкуренция, който в същото време затяга приятелските отношения между студентите все повече. Ние си помагахме с всичко, което можехме. Казвахме си едни на други, всичко което бяхме усвоили и научили. Палитрата от технологии, които усвоих тук, беше толкова пъстра, че се чудех с какво да се захвана да работя.

Георги Инков

Георги Инков

.NET Developer във Vivacom

Бях професионален музикант, но се ориентирах към програмирането, eдин приятел ме запали. И до ден днешен продължавам да идвам на курсове в СофтУни. Създадохме си свое собствено community. Обучението, преподавателите и приятелите от СофтУни ми помогнаха за един нов кариерен старт. Благодарение на менторската програма, която Софтуерния университет организира съвместно със стоите компании-партньори, успях да се запозная със своите бъдещи колеги и да стартирам работа в компания като Vivacom.

Преслав Михайлов

Преслав Михайлов

Софтуерен инженер във Visteon Electronics

Реших да се захвана с програмиране, защото мисля че професията е изключително интересна и предлага изключително много предизвикателства. Това което харесвам в професията си, е че точно поради това се налага постоянно да се развивам и да уча нови неща. Следствие от обучението си в СофтУни получих полезни знания и умения, но най-същественото и ценно нещо което получих е умението да се уча и развивам непрестанно.

Виктор Димитров

Виктор Димитров

Избрах да се обучавам в присъствена форма, за да имам личен контакт с преподавателите, както и с останалите курсисти. Така имах възможност да задавам въпросите, които ми изникваха в главата още на момента по време на лекцията или упражнението. Атмосферата мога да опиша като креативна и предразполагаща към личностно развитие. Всички курсове от програмата бяха полезни. Няма нещо от материала, който съм учил в СофтуУни, което да не съм използвал в работата си!

Илия Бакърджиев

Илия Бакърджиев

Присъствената форма на обучение има много предимства - реален контакт с лектори и колеги, с които да споделяте ценен опит! В СофтуУни има страхотно community от готини хора, които винаги са насреща, ако имаш нужда от помощ!

Габриела Станоева

Габриела Станоева

СофтУни е най-голямото предизвикателство, което съм поемал! Качеството на обучение, темпото на преподаване и приятното отношение са главната причина да се спра на академията. Атмосферата е уникална!

Даниел Кондов

Даниел Кондов

Това, което ми помогна най-много са уменията, придобити от множеството практични занятия в СофтуУни!

Ангел Бузов

Ангел Бузов

Избрах СофтУни, защото обучението е изключително иновативно и съвременно, следят се новите тенденции в технологичния свят и програмата се update-ва спрямо тях. Всичко е "straight to the point". Набляга се на практиката, а не на сухи теории.

Севгин Мустафов

Севгин Мустафов

Още от първата лекция усетих, че това е моето място. Беше ми изключително приятно. Отивах с голямо удоволствие, а се прибирах от там с нежелание. Атмосферата беше уникална и мотивираща. С ръка на сърцето ще кажа, че това е най-якото място за учене.

Здравко Ботушанов

Здравко Ботушанов

Атмосферата в СофтУни винаги е много позитивна, понякога дори веселяшка. Хората са супер готини и много лесно можеш да намериш нови приятели, както и доста полезни контакти.

Димитър Спасов

Димитър Спасов

Трябваше ми само една лекция от Programming Basics, за да се уверя, че Софтуерния университет е възможно най-добрата образователна система за мен. Съвременни технологии, иновативен учебен модел с много теория плюс необходимата практика, млади и ентусиазирани преподаватели! С помощта на СофтУни започнах работа още преди да завърша!

Божидар Тончев

Божидар Тончев

Най-полезен за моето развитие като програмист беше курсът "Programming Basics". Този курс ми даде основите, научи ме да мисля като програмист, а това е най-важното!

Какво представлява програмният език C#?

C# е програмен език, който е разработен в Microsoft от Андерс Хейлсберг през 2000 г. Характерно за него е, че е структурен, мулти-парадигмен, строго-типизиран, декларативен, императивен, функционален, обектно-ориентиран, компонентно-ориентиран програмен език с общо предназначение.

Мулти-парадигмен означава, че съдържа различни свойства, описващи предназначението му. Структурен е, защото има по-изчистен, качествен и, съответно, лесен за поддържане, код. Като строго-типизиран притежава по-стриктни правила за писане на код, при които допускането на грешки е по-малко вероятно. Обратно на традиционното програмиране, при което имаме списък от инструкции към компютъра, при обектно-ориентирания програмен език, какъвто е C#, програмите биват съставени от “обекти”. Те могат да обработват и обменят данни както помежду си, така и с други обекти, което е предпоставка за създаването на по-гъвкави програми

Какво прави езикът C# подходящ за начинаещи?

Когато тепърва стартираш обучението си в света на програмирането, езикът C# е сред най-подходящите, с които да започнеш. Причините за това са, че е лесен за научаване, изключително популярен е, поради което и материалите, свързани с него, са в изобилие. Разбира се, обучението ти няма да е пълноценно, ако само акцентираш върху дадена технология, гледайки например C# уроци. Специалистите са категорични, че е важно да имаш основата, фундаменталните принципи при писането на код. След като го усвоиш, ориентирането към конкретна софтуерна професия е вече много по-лесно и резултатно.

Курсове по програмиране съобразени с най-търсените езици за програмиране

СофтУни прави регулярно проучване за това кои са най-търсените програмни езици в IT бранша според предлаганите работни позиции в България. Според направеното проучване, извършено от екип на СофтУни сред 100 фирми от IT индустрията, най-търсените езици за програмиране в България (към юни 2019 г.) са: C#, Java, JavaScript и Python. Това е причината именно на тези технологии и професии да заложим при планиране на курсовете си за програмисти.

Защо да уча C# и .NET?

Защо да се захващате точно с .NET платформата, езикът C# и сродните му технологии?

 • Курсове по програмиране

  Езикът C# е един от най-добрите езици за начинаещи в момента. Той комбинира процедурно, обектно-ориентирано и функционално програмиране, с изчистен и кратък синтаксис. C# е лесен за усвояване чрез богатия набор от видео уроци и упражнения в СофтУни.

 • Курсове по програмиране

  На C# и .NET пишат около 2 000 000 програмисти по целия свят (по данни от Microsoft).

 • Курсове по програмиране

  C# е изключително широко приложим. С него може да създавате всичко: от настолни и мобилни приложения до уеб приложения, онлайн услуги и back-end функционалност.

 • Курсове по програмиране

  Търсенето на C#/.NET програмисти e сред най-големите към момента поради техническото ниво и отвореността на платформата. Това ви гарантира професионална реализация веднъж щом придобиете нужните умения!

Какви професионални умения ще имаш, залагайки на обучене със C# уроци?

Преди да преминеш към обучението си като C# програмист с подходящите C# уроци, от съществено значение е да си наясно за какво може да ти послужи този език. С негова помощ можеш да разработваш както десктоп приложения, така и мобилни приложения. Същевременно с това се използва за уеб разработка, а също и за създаване на игри.

Направи решителна крачка към професията C# разработчик със C# уроци и курсове в СофтУни!

Избери професията на C# уеб разработчик като направиш първите стъпки с безплатния курс по основи на програмирането за начинаещи със C# (Programming Basics with C#), който ще ти даде необходимите знания, за да преминеш приемния изпит и да се включиш в цялостната програма по софтуерно инженерство на СофтУни.

Професията на C# Web разработчик ще те запознае с изграждането на съвременни, интерактивни уеб приложения и услуги с езика C#. По време на обучението си ще придобиеш всички специализирани познания и умения, необходими за стартиране на успешна кариера в софтуерната индустрия.

По време на обучението си, чрез присъствени и онлайн C# уроци и практически C# курсове и работа по хиляди задачи и проекти ще придобиеш всички специализирани познания и умения, необходими за стартиране на успешна кариера с C# езика в софтуерната индустрия.

Кандидатствай