Loading...

Стартира новият прием за програмата по Софтуерно инженерство!

avatar Георги Кацаров 1 минута
Стартира новият прием за програмата по Софтуерно инженерство!

Искаш да придобиеш качествени знания и умения в областта на програмирането? Искаш да имаш възможност за реализация във водещите компании в IT сферата в България? С удоволствие ти съобщаваме, че Софтуерният университет обявява новия прием за програмата по Софтуерно инженерство и те кани да станеш част от хилядите ни доволни курсисти като Кандидатстваш още днес от тук
Даваме отговор и на най-често задаваните въпроси за безплатното обучение по Основи на програмирането:

Каква технология да избера?
В настоящия прием можеш да избираш между една от трите технологии - C#, Java и PHP.

Как да се подготвя за програмата по Софтуерно инженерство?
Програмата по Софтуерно инженерство започва с курса Programming Basics. Той е напълно безплатен и по време на обучението ще придобиеш основните знания, които са ти необходими за да навлезеш безпроблемно в необятния свят на програмирането. Този набор от знания включва прости изчисления, прости и сложни логически проверки, и работа с цикли. Акцентът по време на самите лекции пада изключително върху практическата работа, като ще пишеш код, чрез който ще решаваш различни задачи и проблеми.

Накрая на курса те очаква изпит, който се заплаща и е по желание. Този изпит служи като прием за същинската част от програмата по Софтуерно инженерство.

Курсът Programming Basics е подходящ за абсолютно всеки – без значение дали си напълно начинаещ в програмирането или имаш известен опит; без значение дали си на 14 или на 64 години, от значение е само да имаш жажда за нови знания.

Кога ще се провеждат занятията по Programming Basics?
За твое улеснение и удобство занятията се провеждат през уикендите. По този начин те са максимално достъпни за всеки желаещ да се запише.

Как да кандидатствам?
Можеш да подадеш своята кандидатура от тук или като кликнеш на оранжевия бутон "Кандидатствай" и попълниш информацията! Кандидатстването е отворено до 3-ти май 2018!

На 4-ти май до 20:00 очаквай имейл от нас с информация за това, дали си одобрен и за старта на курса. В случай, че не получиш такъв се свържи с колегите на email: university@softuni.bg или на тел. 359 899 555 592, за да те информираме за подробностите.

Необятният свят на програмирането те очаква. Ако искаш да навлезеш в него бързо и качествено – то програмата по Софтуерно инженерство на Софтуерния университет те очаква. Кандидатствай още сега от ТУК!