Основи на LINQ и OData
Loading...
Семинар

Основи на LINQ и OData

24.04.14 19:00 - 22:00 Любомир Велков
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Основи на LINQ и OData" с лектор Любомир Велков, който ще се проведе на 24 април (четвъртък) от 19:00 до 22:00 часа в залата на СофтУни на ул. Васил Кънчев 26, вх. Д, ет. 4. 

За Семинара

Семинарът "Основи на LINQ и OData" първо ще ви запознае с това какво е LINQ, а след това с възможностите му, начините на използване, приложения, често срещани сценарии и начини за разширяване. Ще бъдат засегнати теми за по-напреднали, като lambda expressions, обхождане на expression trees и други. В семинара също така ще бъде разгледан протоколът OData - основни приложения и как да бъде използван чрез LINQ и Entity Framework.


Място: Софтуерен университет - гр. София, кв. Хаджи Димитър, ул. Васил Кънчев 26, Бизнес сграда "Стефан Караджа", вх. Д, ет. 4 (виж на картата).

Вход свободен.

За Лектора

Любомир Велков

Любомир Велков е завършил "Информатика" (бакалавър) и "Изкуствен интелект" (магистър) във ФМИ. Занимава се професионално с разработка на софтуер от 1999 година. В момента е team lead във MentorMate Bulgaria. Интересува се от home automation и разработка на мобилни приложения.
Любомир Велков photo

Ресурси