Конкурентно програмиране в C#
Loading...
Семинар

Конкурентно програмиране в C#

29.04.14 18:00 - 22:00 Георги Георгиев
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Конкурентно програмиране в C#" с лектор Георги Георгиев, който ще се проведе на 29 април (вторник) от 18:00 до 22:00 часа в залата на СофтУни на ул. Васил Кънчев 26, вх. Д, ет. 4. 

За Семинара

В семинара "Конкурентно програмиране в C#" ще се запознаем с основите на асинхронното програмиране, защо то става все по-голям фактор в съвременния софтуер и какви съвременни способи C# предоставя, за да улесни писането на асинхронен код. Ще споменем "остарелите" методи на асинхронно програмиране в .NET (които са все още актуални при други платформи) и ще покрием основите на Task-based Asynchronous Pattern за конкурентно програмиране върху Microsoft платформата. Накрая, ще видим ключовите думи async и await, които значително подобряват структурата на асинхронен код в C#.

Накратко, програмата е:

  • Подходи за паралелна обработка в .NET
  • Конкурентна обработка на данни с Tasks.Parallel и PLINQ
  • Работа с Task обекти, представящи асинхронни операции
  • Tasks + async & await – съвременния начин за писане на асинхронен код

Място: Софтуерен университет - гр. София, кв. Хаджи Димитър, ул. Васил Кънчев 26, Бизнес сграда "Стефан Караджа", вх. Д, ет. 4 (виж на картата).

Вход свободен.

За Лектора

Георги Георгиев

Георги Георгиев започва да участва в състезания по програмиране и ИТ като ученик, като първите му по-сериозни успехи в национални и международни състезания, са свързани с 3D графика и симулатори, най-вече проектът DriveFreeZ. 

Доскоро трейнър в софтуерната академия на Телерик, Жоро е водил курсове по C#, C++, JavaScript, Windows 8 WinRT, XAML, WinJS, както и няколко семинара за 3D графика с OpenGLWebGL, изчислителна геометрия, има познания в работата с физични библиотеки като Bullet, и отскоро пише Java в проект, свързан с анализ на телеметрия на състезателни коли.
Георги Георгиев photo