Как се прави 3D принтер?
Loading...
Семинар

Как се прави 3D принтер?

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Как се прави 3D принтер?", който ще се проведе на 10 юли 2015 г. (петък) от 19:00 часа в зала "Inspiration" на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е Даниел Георгиев.

За Семинара

3D принтерите са интересна нова технология, но как работи и как се прави един 3D принтер? Преди 2 години, когато е на 17 години Дани решава да си направи свой собствен. На семинара "Как се прави 3D принтер?" ще ви разкажем за пътя, провалите, трудностите и как от идея се стига до работещ 3D принтер. Ще говорим за това какви части ни трябват, какъв софтуер и хардуер използват 3D принтерите, за видовете 3D принтери, какви приложения имат, има ли бъдеще в тях и има ли смисъл да си правите 3D принтер.

За Лектора

Даниел Георгиев

Даниел Георгиев се занимава с програмиране от 5 години, като почти 2 години работи за компанията Gameloft - един от най-големите производители на мобилни игри. Победител е в олимпиади по физика като малък. Даниел е бивш национален състезател по гребане, участвал на балканиада и световно първенство. Дани е и победител на международния фестивал за компютърни изкуства Computer Space с училищния си проект Super Dodo. Също така е победител на StartUp Weekend Blagoevgrad, като част от проекта SoundBust за 2015 г. и национален победител в състезанието Imagine Cup като част от проекта Iris за 2015 г.

Даниел Георгиев photo