Курс Photoshop - октомври 2015

Курс Photoshop - октомври 2015

Photoshop - октомври 2015

Срокът е изтекъл
Присъствено
500 / 500
Онлайн
3010 / 3500

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Да подготвяте правилно изображения за печат или за уеб
  • Да правите колажи или монтажи
  • Да правите красиви и ефектни изображения
  • Да изразявате творческите си идеи чрез подходящите инструменти

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

За кого е подходящ курса?

Курсът по Photoshop е предназначен за бъдещи и настоящи дизайнери, фотографи, художници или фронтендъри. Посветен е на основните технически умения за работа с Photoshop.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 14 октомври 2015 и завършва с провеждане на практически изпит на 9 и на 12 декември. Всеки записан за изпит, ще може да избере на коя от двете дати да се яви.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка сряда от 19:00 до 22:00 ч. (в зала Code Ground) в сградата на СофтУни. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу. Учебните занятия включват теория, както и много практика.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

  • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
  • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.

Какво представлява изпитът?

Практическият изпит ще се състои от общо 4 задачи. Едната ще е за подготовка на уеб банер, втората ще е каре за печат. Третата ще изисква обработка на колекция от снимки с екшън. Четвъртата ще е по-сложна и с най-голяма тежест – изготвяне на плакат или корица. Необходимите материали ще бъдат подадени преди самия изпит. Могат да се използват всякакви ресурси, без "помощ от приятел". Изпълнението на всички домашни ви гарантира успешно представяне на изпита.

Ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с практически изпит (по желание). Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от СофтУни, ако изкарат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса?

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса:

УслугаЦена
Записване за курса (присъствена или онлайн форма на обучение)БЕЗПЛАТНО
Записване за изпит до 28.10.2015 г. (включва се и издаване на сертификат)100 лв.
Записване за изпит след 28.10.2015 г. (включва се и издаване на сертификат)200 лв.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

След изчерпване на свободните места в присъствена форма на обучение, ще остане отворено записването само за онлайн обучение.

ВажноПрисъствието на занятията с личен лаптоп е силно препоръчително. Броят на компютри в залата, няма да бъде достатъчен за всички участници!

Партньор на курса

DS logo

Преподаватели

AntonPetrov avatar
Антон Петров
Антон Петров се занимава с графичен дизайн и DTP (Desktop publishing) от около 20 години. Завършил е Информатика в СУ. Голяма част от професионалната му кариера преминава в Икономедиа АД, като от 2007 до 2009 г. е мениджър на екипа за списания, а впоследствие е Директор на Интегрирания дизайнерски и предпечатен отдел. Водил е редица успешни обучения и стажантски програми. В момента работи на свободна практика. Интересува се от програмиране, анимация, музика, туризъм, еко строителство.
LinkedIn
bobi.manov avatar
Боян Манов
Боян Манов e завършил Националната художествена академия. Изучавал е класичеси техники на рисуване и живопис. Работи в сферата на киното и stop motion анимацията. Участвал е в реализирането на филмови проекти и анимация. Занимава се също с кавалетна и монументална живопис, има участия в изложби, реализирал е множество собствени проекти и стенописи. 
През последните няколко години се насочва към дигиталната графика и илюстрация, както и 3D скулптуриране и моделиране.
Интересува се от дигитални изкуства, класическа и модерна живопис и скултура, анимация, дизайн на типажи за игри и филми.
radostin.hristov avatar
Радостин Христов
Радостин Христов понастоящем e синиър арт директор в Аll Channels Advertising. Работи в областта на рекламата и графичния дизайн от близо 19 години. Завършил е художествената академия в Мадрид, специалност Илюстрация и Графичен Дизайн. Започва през 1996 г. като арт директор в една от първите аутдоор рекламни агенции в България – Емпекс ООД, след това в Реклама ООД, уеб дизайнер в Дивижън/iConcept Ltd. USA, 6 години арт директор в "Бон Апети", Декони Интернешънъл, Дизайн Борд, МАГ адвертайзинг и Аll Channels. 
tsveti.belutova avatar
Цвети Белутова
Цвети Белутова е фотограф във в. "Капитал" и списанието "Капитал Лайт" от 1998 г. Завършила е НАТФИЗ "Кръстю Сарафов", специалност Художествена и приложна фотография. Участвала е в курс за млади фотографи на World Press Photo. Снима като Stringer за агенция Reuters.