Курс Photoshop - октомври 2015

Курс Photoshop - октомври 2015

Photoshop - октомври 2015

Срокът е изтекъл
Присъствено
500 / 500
Онлайн
3010 / 3500

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Да подготвяте правилно изображения за печат или за уеб
  • Да правите колажи или монтажи
  • Да правите красиви и ефектни изображения
  • Да изразявате творческите си идеи чрез подходящите инструменти

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Преподаватели

AntonPetrov avatar
Антон Петров
Антон Петров се занимава с графичен дизайн и DTP (Desktop publishing) от около 20 години. Завършил е Информатика в СУ. Голяма част от професионалната му кариера преминава в Икономедиа АД, като от 2007 до 2009 г. е мениджър на екипа за списания, а впоследствие е Директор на Интегрирания дизайнерски и предпечатен отдел. Водил е редица успешни обучения и стажантски програми. В момента работи на свободна практика. Интересува се от програмиране, анимация, музика, туризъм, еко строителство.
bobi.manov avatar
Боян Манов
Боян Манов e завършил Националната художествена академия. Изучавал е класичеси техники на рисуване и живопис. Работи в сферата на киното и stop motion анимацията. Участвал е в реализирането на филмови проекти и анимация. Занимава се също с кавалетна и монументална живопис, има участия в изложби, реализирал е множество собствени проекти и стенописи. 
През последните няколко години се насочва към дигиталната графика и илюстрация, както и 3D скулптуриране и моделиране.
Интересува се от дигитални изкуства, класическа и модерна живопис и скултура, анимация, дизайн на типажи за игри и филми.
radostin.hristov avatar
Радостин Христов
Радостин Христов понастоящем e синиър арт директор в Аll Channels Advertising. Работи в областта на рекламата и графичния дизайн от близо 19 години. Завършил е художествената академия в Мадрид, специалност Илюстрация и Графичен Дизайн. Започва през 1996 г. като арт директор в една от първите аутдоор рекламни агенции в България – Емпекс ООД, след това в Реклама ООД, уеб дизайнер в Дивижън/iConcept Ltd. USA, 6 години арт директор в "Бон Апети", Декони Интернешънъл, Дизайн Борд, МАГ адвертайзинг и Аll Channels. 
tsveti.belutova avatar
Цвети Белутова
Цвети Белутова е фотограф във в. "Капитал" и списанието "Капитал Лайт" от 1998 г. Завършила е НАТФИЗ "Кръстю Сарафов", специалност Художествена и приложна фотография. Участвала е в курс за млади фотографи на World Press Photo. Снима като Stringer за агенция Reuters.