Обучение за трейнъри - март 2016
Loading...
курс

Обучение за трейнъри - март 2016

Умения, които ще придобиеш

  • Ще можете да съставяте въздействащи презентации посредством презентационен софтуер
  • Ще излезете от комфортната си зона
  • Ще можете да предоставяте информацията на широка публика по достъпен начин

Теми

За кого е подходящ курсът?


Курсът е подходящ за всеки, който иска да положи основите на презентационните и обучителните си умения или да ги усъвършенства и иска да се развива в тази сфера. За да се включите в курса е нужно да имате знания в дадена сфера от програмирането.

Най-добрите ще получат предложение за работа като трейнър в СофтУни


До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?


Крайният срок за записване в курса и изпращане на презентацията за предварително представяне е 28 февруари 2016 (включително). Обучението стартира на 2 март 2016 и завършва на 31 март 2016 с финално представяне пред публика на свободно избрана тема.


Как мога да се запиша?


За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След успешно записване в курса, за да продължите участието си, трябва да изпратите презентация за Вашето предварително представяне до 28 февруари. Със записването в курса получавате правото да качите домашно. Презентацията за предварително представяне трябва да бъде качена като домашно към първата лекция.

Важно: Представянето на презентацията трябва да е не по-дълга от 10 минути.


Кога и къде ще се провеждат занятията?


Занятията се провеждат веднъж седмично от 18:00 до 22:00 ч. в сградата на СофтУни.


Какви са формите на обучение?


Формата на обучение е само присъствена:

За да се придобие едно умение е нужна практика и затова курсът се провежда само в присъствена форма на обучение. Всички представяния на участниците ще бъдат на живо пред жури от екипа на СофтУни. Финалното представяне ще бъде в залите на СофтУни пред голяма аудитория.
Ще получите и достъп до всички материали от курса за неограничено време.


Какво представлява практическият изпит? Ще получа ли сертификат след края на курса?


Обучението завършва с финално представяне на свободно избрана тема. Всеки участник с оценка над Много добър 5.00 ще получи официален сертификат от Софтуерния университет. Участниците с най-висок успех ще получат предложение за работа като трейнър в СофтУни.


Колко струва обучението в курса?


Курсът е напълно безплатен.

Обучение за трейнъри - март 2016

Ангел Георгиев

Преподавател

Ангел Георгиев има близо 10 годишен опит като лектор, технически трейнър и продуктов презентатор за големи технологични компании. Водил е продуктови обучения в Европа, САЩ и Азия. Отговарял е за портфолиото и продуктовото позициониране в Sony Ericsson, Samsung и Sony. В последните 4 години се занимава с програмиране, предимно със C#, Java и JavaScript. Ангел успешно съчетава опита си в програмирането и обученията, като отговаря за учебния план, лекторския екип и административната част в СофтУни. В свободното си време създава технологични работилници за деца във всички възрасти за Hackidemia Bulgaria.
Обучение за трейнъри - март 2016

Светлин Наков

Преподавател

Свелин Наков е вдъхновител на хиляди млади хора да се захванат с програмиране и софтуерни технологии. Като ученик и студент е победител в конкурси и олимпиади по информатика и състезателно програмиране, включително 4 медала от международни олимпиади по информатика. Като студент работи като програмист и преподава програмиране в университети и софтуерни академии. По-късно ръководи екипи по разработка на софтуер и създава собствена софтуерна фирма и софтуерна академия. Наков има над 15-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни проекти, консултант, лектор и предприемач с богат опит в .NET и Java EE платформите, информационни системи, бази данни, уеб разработка и софтуерно инженерство. Той е автор на 7 книги за компютърно програмиране и софтуерни технологии, C# и Java, както и на десетки технически и научни публикации. Светлин Наков има докторска степен в областта на компютърните науки, носител е на Наградата “Джон Атанасов” на Президента на България. През последните 10 години създава и задвижва с вдъхновение и всеотдайна работа няколко школи за практическо обучение на софтуерни инженери: Национална академия по разработка на софтуер (НАРС), Софтуерна академия на Телерик и Софтуерен университет (СофтУни). Бил е преподавател по програмиране и разработка на софтуер във ФМИ на Софийски университет, в Технически университет - София и в Нов български университет (НБУ). Повече информация може да намерите в блога му: http://www.nakov.com.
Обучение за трейнъри - март 2016

Иван Йонков

Преподавател

Иван Йонков се занимава професионално в сферата на IT от 2011 г. Работил е като QA и Developer в XS Software - една от най-големите български компании занимаващи се с онлайн браузър базирани игри. Иван има опит като лектор по различни дисциплини в Софтуерния университет, включващи диапазон от основи на програмирането до по-напреднали или специализирани курсове.
Обучение за трейнъри - март 2016

Борис Христов

Преподавател

Борис е основател на 356labs – creative агенция, която се занимава с дизайн на презентации и с обучения свързани с всичко около изкуството на презентирането. Говорил е и продължава да води лекции в над 20 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие. Занимава се с обучения и трейнинги повече от 5 години и е обучавал както студенти, така и мениджъри на различни теми около презентирането - от уменията да презентираш до дизайна и психологията зад дизайна на слайдовете ни. Боби е също SQL Server MVP, а най – бързият начин да се свържете с него е Twitter, където пише под @BorisHristov. Личният му блог е http://borishristov.com.

Обучение за трейнъри - март 2016

Виктор Балабанов

Преподавател

Виктор Балабанов е Магистър организационен психолог и сертифициран бизнес треньор с повече от 7 години практически опит в провеждането на тренинги, обучения и тиймбилдинг в България и в страните от Балканския полуостров. От месец септември 2014г. стартира собствен проект: I can be … - инициатива насочена към развитието на презентационни умения при младите хора и осъществяването на връзката между образованието и бизнеса в България.

Професионалният му опит включва работа с над 60 компании опериращи на българския пазар, от всички сектори. Провел е над 250 обучения, като е обучил над 8000 души, заети в различни сектори и на всички нива в компаниите. Теми на обученията: Ефективна комуникация, Презентационни умения, Мениджмънт и лидерство, Управление на времето, Управление на промяната, Умения за продажби, Водене на преговори, Ефективна работа в екип, Фасилитиране на срещи, Тиймбилдинг и др.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*