Digital Marketing and SEO - април 2016
Loading...
курс

Digital Marketing and SEO - април 2016

Умения, които ще придобиеш

  • Познаване на принципите за работа на търсачките
  • Различаване на сканиране, индексиране и класиране
  • Притежаване на контрол върху класирането на сайта ви в органичните резултати
  • Разработване на рекламна стратегия и пускане на рекламна кампания в Google AdWords и Facebook
  • Владеене на е-mail маркетинговия канал
  • Придобиване на познания за branding и стартирането на ecommerce продукт

Теми

Виж всички теми

Курсът е подходящ за всички, които искат да научат повече за онлайн маркетинга: SEO, Google AdWords и Facebook реклама и e-mail марктетинг. За успешно усвояване на информацията от курса ще са необходими елементарни познания в HTML/CSS, изграждане на уебсайтове и web технологии.

Каква e формaтa на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо. 

Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса. 

Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

Безплатен
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на следващият изпит за курса и издаване на сертификат
100 лв.

Партньор на курса


Netpeak e една от най-големите интернет-маркетинг агенции в Източна Европа. Направления на работата на агенцията са оптимизация на сайтове, онлайн реклама, уеб анализи, ползваемост и консултации. Работили са по множество портали, интернет магазини, UGC-проекти. Netpeak е партньор на СофтУни от 2015 г. Заедно работим по SEO оптимизацията на https://softuni.bg


Digital Marketing and SEO - април 2016

Геннадий Воробьов

Преподавател

Геннадий Воробьов— CEO на Netpeak Bulgaria. От 2007 година се занимава с онлайн маркетинг със SEO насоченост. В момента проповядва [SEO и PPC на настоящето] за клиентските проекти и качествено обучение на младите кадри. Лектор е на специализирани събития в България, организатор и участник на безплатните уебинари на Netpeak, представител на инструмента за анализ на ключови думи Prodvigator.bg и кол-трекинг система Ringostat за България.
 
Digital Marketing and SEO - април 2016

Николай Галинов

Преподавател

Като сертифициран специалист, към момента Николай ръководи работата на младши SEO специалисти и им помога за тяхното професионално развитие.

Лектор е на множество събития и конференции, като най-запомнящи сред тях са лекциите му в Software University и тези по време на българските SEO конференции през 2014 и 2015. През октомври 2015 година Николай става преподавател в Образователния Център на Netpeak с цел да даде успешен старт на нови и бъдещи SEO специалисти.
Digital Marketing and SEO - април 2016

Калина Кънчева

Преподавател

Калина Кънчева работи в Netpeak от началото на 2016 год. Към настоящия момент се специализира в работа със семантично ядро и използването му за оптимизация на сайтове и правилно изграждане на структурата им.
Digital Marketing and SEO - април 2016

Мартин Войнов

Преподавател

Мартин Войнов - Media & Business Intelligence Director в Dial0gical и сертифициран обучаващ от Google с повече от 6 години опит в сферата на дигиталния маркетинг. Той е работил за някой от най-големите местни и световни лидери на пазара – дигитален мениджър в Initiative Media Club, маркетинг директор в Interactive Share и директор „Digital Media” в Media S/Starcom Mediavest.
Digital Marketing and SEO - април 2016

Георги Малчев

Преподавател

Георги Малчев е управляващ съдружник в xplora.bg – агенция за дигитален маркетинг с клиенти Toyota, Medix, Whirlpool, Jim Beam и други. Георги притежава впечатляващ бизнес и маркетинг опит – като член на съвети на директорите, оперативен директор, директор бизнес развитие, управленски консултант. Доскоро оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел, а преди това беше ключов фактор за растежа на голяма дигитална агенция.
Digital Marketing and SEO - април 2016

Виторио Николов

Преподавател

Виторио Николов работи в Netpeak България от началото на 2016 год. Специализира се в технически анализ на сайтове и начини за отстраняване на различен тип неизправности. Интересува се още от php, mysql, html, css.
Digital Marketing and SEO - април 2016

Габриела Кръстинкова

Преподавател

Габриела Кръстинкова е най-новото попълнение в SEO екипа на Netpeak Bulgaria, успешно преминала обучение в Образователен център Netpeak. Google AdWords и Google Analytics сертифициран специалист.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*