Ден за професионално ориентиране в СофтУни
Loading...
Семинар

Ден за професионално ориентиране в СофтУни

08.09.16 18:00 - 22:00 Учебна зала Code Ground София, ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов № 78 Юлия Тенинчева, Найден Гочев, Ивайло Кенов, Александър Благоев

Заповядайте на първия Ден за професионално ориентиране в СофтУни, който ще се проведе нa 8 септемрви 2016 г. (четвъртък) от 18:00 часа в зала Code Ground Lab на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Част от събитието ще бъдат едни от най-доказалите се професионалисти в ИТ бранша, практикуващи в технологиите, изучавани в Професионалния модул на СофтУни:

  • Юлия Тенинчева - JavaScript
  • Найден Гочев - Java
  • Ивайло Кенов - C#
  • Александър Благоев - PHP

За Семинара

Професионалният модул, част от учебната програма на СофтУни, включва в себе си изучаването на един от четирите най-използвани езици за програмиране в бизнеса, а именно: Java, JavaScript, C# и PHP. За да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие сме поканили на едно място специалисти с дългогодишен опит в програмирането, които по време на деня за професионално ориентиране да разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при използването на една от четирите софтуерни технологии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега. Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това Юлия, Найден, Ивайло и Александър ще бъдат част от дискусия, в която и публиката ще може да задава своите въпроси.

За Лектора

Юлия Тенинчева, Найден Гочев, Ивайло Кенов, Александър Благоев

Юлия Тенинчева работи като Front-end Developer в MentorMate, където има многобройни възможности за развитие и споделяне на знания. Така тя помогна за осъществяването на нов вид технологично обучение - Node.js Technology Discovery, включвайки се активно в ролята на ментор и в разработката на обучителни материали.

Найден Гочев e независим разработчик на софтуер и лектор с над 10 години опит в IT сферата. Работил е за компании като ISY Intellect, ProxiAD, Insight Technologies, Unic AG, Phamola и Telerik предимно с технологии от Java пространството. Преподавал е Java и Java EE в различни академични структури. Участвал е в лекции на българската Java User Group, водил е вътрешно фирмени обучения в редица софтуерни компании. Личен блог: http://gochev.blogspot.com.

Ивайло Кенов е дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. Състезател е по математика с участия в редица национални олимпиади. Обича да задълбава в трудните и алгоритмичните части на програмирането. Участвал е в изработката и поддръжката на няколко интернет приложения. През свободното си време разработва open-source библиотеки за ASP.NET - https://mytestedasp.net/.

Александър Благоев се занимава се с програмиране от 9 години. XS Software е компанията, в която започва да работи във втори курс до сега. Най-много опит е натрупал в web програмирането с PHP. Едни от най-забележителните проекти, по които е работил са: khanwars.com,ladypopular.com
Юлия Тенинчева, Найден Гочев, Ивайло Кенов, Александър Благоев photo Юлия Тенинчева, Найден Гочев, Ивайло Кенов, Александър Благоев photo Юлия Тенинчева, Найден Гочев, Ивайло Кенов, Александър Благоев photo Юлия Тенинчева, Найден Гочев, Ивайло Кенов, Александър Благоев photo