Ден за професионално ориентиране в СофтУни
Loading...
Семинар

Ден за професионално ориентиране в СофтУни

14.12.16 19:00 - 22:00 Учебна зала Inspiration София, ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов № 78 Найден Гочев, Александър Благоев, Ивайло Кенов, Радослав Станков

Заповядайте на Деня за професионално ориентиране в СофтУни, който ще се проведе нa 14 декември 2016 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Част от събитието ще бъдат едни от най-доказалите се професионалисти в ИТ бранша, практикуващи в технологиите, изучавани в Професионалния модул на СофтУни:

  • Найден Гочев - Java
  • Александър Благоев - PHP
  • Ивайло Кенов - C#
  • Радослав Станков - JavaScript

За Семинара

Професионалният модул, част от учебната програма на СофтУни, включва в себе си изучаването на един от четирите най-използвани езици за програмиране в бизнеса, а именно: Java, JavaScript, C# и PHP. За да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие сме поканили на едно място специалисти с дългогодишен опит в програмирането, които по време на деня за професионално ориентиране да разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при използването на една от четирите софтуерни технологии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега. Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това Найден, Александър и Ивайло ще бъдат част от дискусия, в която и публиката ще може да задава своите въпроси.

За Лектора

Найден Гочев, Александър Благоев, Ивайло Кенов, Радослав Станков

Найден Гочев e независим разработчик на софтуер и лектор с над 10 години опит в IT сферата. Работил е за компании като ISY Intellect, ProxiAD, Insight Technologies, Unic AG, Phamola и Telerik предимно с технологии от Java пространството. Преподавал е Java и Java EE в различни академични структури. Участвал е в лекции на българската Java User Group, водил е вътрешно фирмени обучения в редица софтуерни компании. Личен блог: http://gochev.blogspot.com.

Александър Благоев се занимава се с програмиране от 9 години. XS Software е компанията, в която започва да работи във втори курс до сега. Най-много опит е натрупал в web програмирането с PHP. Едни от най-забележителните проекти, по които е работил са: khanwars.com,ladypopular.com

Ивайло Кенов е дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. Състезател е по математика с участия в редица национални олимпиади. Обича да задълбава в трудните и алгоритмичните части на програмирането. Участвал е в изработката и поддръжката на няколко интернет приложения. През свободното си време разработва open-source библиотеки за ASP.NET - https://mytestedasp.net/.

Радослав Станков е уеб програмист повече от 10 години. Вярва, че frontend и backend вървят ръка за ръка. В момента основно разработва с Ruby, JavaScript и Objective-C. Участвал е в доста open-source проекти. Голяма част от тях могат да бъдат намерени в неговия Github акаунт. Работи в ProductHunt.

Найден Гочев, Александър Благоев, Ивайло Кенов, Радослав Станков photo Найден Гочев, Александър Благоев, Ивайло Кенов, Радослав Станков photo Найден Гочев, Александър Благоев, Ивайло Кенов, Радослав Станков photo Найден Гочев, Александър Благоев, Ивайло Кенов, Радослав Станков photo