Работи умно с MATLAB
Loading...
Семинар

Работи умно с MATLAB

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Pаботи умно с MATLAB", който ще се проведе нa 19 декември 2016 г. (пoнеделник) от 19:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Георги Карагогов .

За Семинара

Времето е може би един от най-ценните ни ресурси, но „благодарение“ на големия обем работа, който получаваме, дали в университета или на работа, ние го губим. Особено силно се подчертава тази загуба, когато са замесени хора, които се занимават с инженерни науки. Сметките много, чертежите големи, а времето малко. Възможно ли е да подобрим нашата работа и в същото време да спестяваме време? Да, възможно е!

Семинарът е насочен към студенти и специалисти, занимаващи се с геодезия. Целта му е да представи възможностите на софтуерната среда за изчисления и анализи MATLAB. Платформата е изключително полезна за автоматизация на разнообразни изчислителни и чертожни инженерни задачи. По време на семинара ще се разгледат основите на MATLAB, както и множество практически примери от реалната геодезическа работа.

За Лектора

Георги Карагогов

Георги Карагогов се занимава професионално с геодезия от 2014г. Той е възпитаник на УАСГ. По време на следването си, намира своята страст в сферата на автоматизация на изчислителните процеси и намирането на бързи технически решения за инженерно-геодезически задачи. Прекарвайки известно време в Ghent University, натрупва полезни знания за статистическите анализи и лазерното сканиране. Георги има опит за работа с геоданни от най-различни източници като класически измервания, GNSS, 3D лазерно сканиране и фотограметрия.
Георги Карагогов photo