Изкуството да учим и работим 5 пъти по-продуктивно

Изкуството да учим и работим 5 пъти по-продуктивно

Семинар

Изкуството да учим и работим 5 пъти по-продуктивно

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Изкуството да учим и работим 5 пъти по-продуктивно ", който ще се проведе нa 13 януари 2017 г. (петък) от 19:00 часа в зала Оpen Source на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор е Димитър Караманчев.

За Семинара


Пo време на семинара "Изкуството да учим и работим 5 пъти по-продуктивно" ще дискутираме следните теми:

Как да бъдем свръх продуктивни?

  • Кой са 5-те показателя за продуктивност?
  • Подобряване на някои от показателите още по време на събитието.

Концентрация и Релаксацасия

  • Що е то "релаксивна-концентрация"?
  • Как да я прилагаме в ежедневието?

Ефективно четене и запомняне

  • Как да четем по-бързо и също толкова ефективно?
  • Как да подобрим паметта си?

За Лектора

Димитър Караманчев

Димитър Караманчев обича много ските, стартъпите и сугестопедията. Има съответно 27, 10 и 5 години опит в тези области. Съосновател е на две софтуерни компании печелили първи места на национални и международни състезания за иновации. Основател е на клуба по предприемачество Start It Smart. През 2012 е обучен лично от проф. д-р Георги Лозанов да разгръща скрития резервен комплекс на човешкия мозък.

Metareading е 'алгоритъм за brain-friendly' четене и учене, по който са обучени над 1300 човека в 120 двуседмични курса. Средното подобрение на измерените входящи резултати е над 300% и е постигнато без умора. Базиран е на 7-те закона за комуникация на нивото на резервните капацитети на д-р Лозанов. Материалът се предава под формата на ролева игра с танци, песни, игри, концертни сеанси и представления. Мисията на компанията е създаването на нов тип технология осигуряваща значително по-висока хигиена на умствения труд. (http://metareading.com/)

Димитър Караманчев photo