Курс Етично хакерство и киберсигурност за начинаещи - април 2017

Етично хакерство и киберсигурност за начинаещи - април 2017

Срокът е изтекъл
Етично хакерство и киберсигурност за начинаещи - април 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Хакване и защита на мобилни телефони
 • Хакване и защита на wireless мрежи
 • Хакване и защита на компютърни системи
 • Подслушване на комуникации между компютърни системи

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, които имат базови компютърни умения. Препоръчително е уастниците да имат начални познания по компютърни мрежи, операционни системи, работа с Windows и Linux.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до април. Обучението стартира на 4 април 2017 г. и завършва на 18 юни 2017 г. с практически изпит.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки вторник от 19:00 в зала Creative+Experience. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 
Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с практически изпит и тест. Финалната защита ще представлява самостоятелно решаване на теста и хакване на система в строго контролирана лабораторна среда по зададени параметри. Защитата е в присъствена форма. Всички, явили се на нея могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
 • Контакт с лектор или асистент
240 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
190 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 18 април).

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Преподавател

RostiPetro avatar
Ростислав Петров
Инж. Ростислав Петров се занимава с компютърна сигурност още от ученическите си години, като неговото хоби се превръща в работа. 
Ростислав е сертифициран етичен хакер и преподавател по киберсигурност. Новото му хоби е да лети с парапланер.