Курс Основи на програмирането на C - април 2017

Основи на програмирането на C - април 2017

Срокът е изтекъл
Основи на програмирането на C - април 2017 icon
Присъствено
230 / 230
Онлайн
802 / 1000

За курса

Целта на курсa е да ви въведе в света на програмирането посредством езика C. Той ще ви даде добра основа, чрез която ще можете бързо да преминете към друг език на програмиране или да навлезете надълбоко в програмирането на ниско ниво. В този курс ще започнем да програмираме от самото начало, като целта е да се изгради логическо мислене и да се разберат най-важните принципи в програмирането.

Умения, които ще придобиеш

 • Основни познания по програмиране
 • Познания по основни алгоритми
 • Основни познания за работа с Linux базирани системи
 • Добри практики при писане на код
 • Основи на дебъгването

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за напълно начинаещи, които имат желание да започнат да се занимават с програмиране с езика C.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 1 април 2017. Обучението стартира на 3 април и завършва с провеждане на практически изпит, който ще се проведе на две дати - 11-ти юни и 18-ти юни (може да изберете удобната за вас) .

Как мога да се запиша?

Можете да се запишете за курса от ТУКкато и като кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвате стъпките.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки понеделник от 18:30 до 22:00 ч. в зала Inspiration в сградата на Софтуерния университет. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.


Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се състои от тестова част, както и практически задачи по програмиране. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от Софтуерния университет, ако получат оценка над Много добър (5).

Колко струва обучението в курса? 

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат сертификат на Софтуерния университет, заплащат еднократна такса:

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване в присъствена форма на обучение

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните знятия
Безплатно
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните знятия
Безплатно
Изпит (до 17.04.2017 г.)

Ранно записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на сертификат
100 лв.
Изпит (след 17.04 дo 05.06.2017г)

Записване за изпит

 • Проверка и оценяване, издаване на сертификат
200 лв.


quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпит (17 април).

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Преподавател

MartinKuvandzhiev avatar
Мартин Куванджиев
Mартин започва да се занимава с програмиране в 11 клас, докато учи в в Механотехникума в Бургас. В свободното си време обичам да се занимава с иновативни проекти, да свири на китара и да изработва iOS приложения. Мартин е постигнал множество успехи до момента, едни от най-значимите са -  победата в конкурса "NASA Space Apps Challenge", наградата Джон Атанасов, както и наградата на БАИТ в категории “Студентска награда” и “Internet of things”.
LinkedIn