Домашна автоматизация с Raspberry Pi, NodeJS и React Native

Домашна автоматизация с Raspberry Pi, NodeJS и React Native

Семинар

Домашна автоматизация с Raspberry Pi, NodeJS и React Native

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Домашна автоматизация с Raspberry Pi, NodeJS и React Native ", който ще се проведе нa 25 март 2017 г. (събота) от 10:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Виктор Кирилов .

За Семинара

Целта на семинара "Домашна автоматизация с Raspberry Pi, NodeJS и React Native" е да представи в детайли как да създадем сами система за домашна автоматизация.

Ще обсъдим следните теми:

  • Кратко представяне на системата за домашна автоматизация
  • Кратко въведение в електронните компоненти и как да настроим Raspberry Pi 3
  • Ще създадем прост application за контролиране на 220v реле, LED лента, серво и климатик с React Native, NodeJS и Raspberry Pi 3

За Лектора

Виктор Кирилов

Занимава се с програмиране от около 10 години. През ученическите си години е участвал в множество ИТ състезания, заемайки над 10 първи позиции. През 11-ти и 12-ти клас взема две първи места на националната олипиада по ИТ в категория Уеб приложения. През 2014 започва работа в Enhancv като първия developer. Октомври 2015 е награден лично от президента на Република България с наградата Джон Атанасов. През януари 2017 проектът му home automation събира 2500 звезди в github за една седмица, след като е добавен в HackerNews, Reddit и 3 последователни дни заема първо място в github.com/trending. В свободното си време се занимава с различни моторни спортове.

Виктор Кирилов photo