Курс Обучение за трейнъри - април 2017

Курс Обучение за трейнъри - април 2017

Обучение за трейнъри - април 2017

Обучение за трейнъри - април 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Ще можете да съставяте въздействащи презентации посредством презентационен софтуер
  • Ще развиете добри презентационни умения
  • Ще можете да предоставяте информацията на широка публика по достъпен начин

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всеки, който иска да положи основите на презентационните и обучителните си умения или да ги усъвършенства и иска да се развива в тази сфера. За да се включите в курса е нужно да имате знания в дадена сфера от технологиите или програмирането.

Най-добрите ще получат предложение за работа като трейнър в СофтУни

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване в курса и за изпращане на презентацията - 7-ми април. Обучението ще започне с предварително представяне на 12-ти април 2017 и завършва с финално представяне пред публика на свободно избрана тема.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След успешно записване в курса, за да продължите участието си, трябва да изпратите презентация за Вашето предварително представяне до 7-ми април. Със записването в курса получавате правото да качите домашно.

Важно:

  • Записването е само ОНЛАЙН като само хората, които са предали домашни ще бъдат прехвърлени в ПРИСЪСТВЕНА форма на обучение. 
  • Представянето на презентацията трябва да е не по-дългo от 10 минути, а презентацията да е на технологична тема по ваш избор.
  • Местата в курса са ограничени до 40 души, като първите 40, които предадат презентациите си ще получат правa да ги представят и да бъдат част от обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат в зала Experience в сградата на СофтУни. Програмата на обучението можете да видите по-долу. 

Какви са формите на обучение?

Формата на обучение е само присъствена:

За да се придобие едно умение е нужна практика и затова курсът се провежда само в присъствена форма на обучение. Всички представяния на участниците ще бъдат на живо пред жури от екипа на СофтУни. Финалното представяне ще бъде в залите на СофтУни пред голяма аудитория.
Ще получите и достъп до всички материали от курса за неограничено време.

Certificate

Какво представлява практическият изпит? Ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с финално представяне на свободно избрана тема. Всеки участник с оценка над Много добър 5.00 ще получи официален сертификат от Софтуерния университет. Участниците с най-висок успех ще получат предложение за работа като трейнър в СофтУни.

Колко струва обучението в курса?

Курсът е напълно безплатен.Преподавател

RoYaL avatar
Иван Йонков
Иван Йонков се занимава професионално в сферата на IT от 2011 г. Работил е като QA и Developer в XS Software - една от най-големите български компании, занимаващи се с онлайн браузър базирани игри. Завършил е първото издание на Софтуерния Университет с пълно отличие и първи места във всички дисциплини от Back-end модула. Иван има опит като лектор по различни дисциплини в Софтуерния университет, включващи диапазон от основи на програмирането до по-напреднали или специализирани курсове, като бази данни и качествено осигуряване на софтуера. В свободното си време отговаря на въпроси в Stack Overflow.
LinkedIn