Курс Въведение в Agile Software Development - април 2017

Въведение в Agile Software Development - април 2017

Срокът е изтекъл
Въведение в Agile Software Development - април 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Разбиране на гъвкавите методологии и ползата от тях
 • Кои са принципите на Lean мисленето и как се прилагат в софтуерното производство
 • Как се работи в Scrum екип
 • Как да използваме някои от най-разпространените XP практики
 • Как да съчетаем съпорта с разработката на нови неща, използвайки Kanban
 • Как да се справяме с често срещани проблеми в софтуерната индустрия

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора без познания в областта, които искат да се запознаят с гъвкавите методологии и да започнат тяхното прилагане.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 18 април. Обучението стартира на 20 април 2017 г. и завършва с практически изпит на 4 или 11 юни 2017 г, като можете да се явите на дата по ваш избор.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса от ТУК или като кликнете на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат всеки четвъртък от 18:30 до 22:00 ч. в сградата на Софтуерния университет в зала Creative. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Изпитът представлява тест, който ще провери получените знания. Всички, явили се на него могат да получат официален сертификат от СофтУни и Leanify, ако постигнат резултат над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
 • Контакт с лектор или асистент
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 4 май). 

Преподавател

zornica.nikolova avatar
Зорница Николова

Зорница е Agile коуч, лектор и консултант с над 15 г. опит в ИТ индустрията и над 10 г. в управление на проекти и екипи. Прилага Agile методологии вече от близо десетилетие и силно вярва в ценностите на Lean thinking и в Agile gamification подхода. Приема за мисия да споделя знанията и опита си, за да помага на ръководители и екипи да постигат успешно своите цели.