Курс C# Advanced - май 2017

C# Advanced - май 2017

23 май 2017 25 юни 2017 6 кредита
C# Advanced - май 2017 icon

За курса

Курсът C# Advanced разглежда .NET платформата, както и работата с езика C# на ниво над началното. Това включва писане на код (coding skills), решаване на проблеми от средно-алгоритмичен характер (problem solving skills), запознаване със стандартнатите инструменти за работа (.NET Framework) пр. инструменти за текстообработка, линейни и дървовидни колекции и работа с файлове и директории. Обръща се внимание на парадигмата функционално програмиране, както и на основния инструмент залагащ на нея - LINQ за обработване на потоци от данни. В курса ще се разгледа и асинхронно програмиране, а през цялото време на обучение курсистите ще са разделени на отбори, които ще трябва да направят практически проект. Средата за разработка, която ще се използва от трейнърския екип е Microsoft Visual Studio 2015 + JetBrains ReSharper, но всеки курсист е свободен да използва инструменти по предпочитание.

Умения, които ще придобиеш

  • Работа със стандартната библиотека на .NET платформата
  • Базово алгоритмично мислене
  • Използване на правилните структури от данни
  • Обръщане на внимание на бързодействието на кода
  • Поглед над граничните случаи
  • Работа с и обработка на низове

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Преподаватели

vdim15 avatar
Валентин Димитров
Валентин има интерес към програмирането от ранни години. Записва специалност "Автоматика" и завършва със сребърен медал. По време на обучението си страстта му към програмирането се разпалва и се превръща във водеща посока. Има над 2 години опит като разработчик на медицински софтуер. С топ резултати в СофтУни и влечение към преподаването е избран за лектор.
LinkedIn
DJBuro avatar
Венцислав Иванов
Венцислав открива страстта си към осигуряването на качеството на софтуера и записва направлението "Осигуряване качеството на софтуера и автоматизирано тестване". Завършва направлението с отличен. В последната една година се занимава с автоматизация на тес

LinkedIn