Курс Programming Basics с Java - април 2017

Курс Programming Basics с Java - април 2017

Programming Basics с Java - април 2017

Programming Basics с Java - април 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с конзолата (вход и изход на данни)
  • Извършване на прости пресмятания
  • Работа с логически проверки (if-else)
  • Работа с по-сложни логически проверки (вложени if-else конструкции и switch)
  • Работа с цикли (for)
  • Работа с по-сложни цикли (вложени for цили и while)

Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*

Преподаватели

ralitsa_d avatar
Ралица Димитрова
Ралица започва да се занимава с програмиране още в гимназията, но завършва формалното си образование в областта на природните науки. Преоткрива програмирането преди година, когато се записва в СофтУни. Заради топ резултати е избрана за стажант и се включва в различни курсове като асистент, ментор или квестор. Интересите ѝ в програмирането са свързани главно с решаване на алгоритмични задачи, а отскоро работи в областта на уеб разработката с технологията .NET.
Nikola_Andreev avatar
Никола Андреев
Никола е топ студент в СофтУни. Има и висше образование в сферата на туризма, но бързо открива страстта си към програмирането. Отскоро и работи като Junior Java Developer. Интересите му са свързани главно с Java и JavaScript технологиите.
Sim0o0na avatar
Симонаа Симеонова
Симона проявява интерес към програмирането по време на средното си образование. Продължава обучението си в Софтуни. Взема изпитите си с отличие. Занимава се активно със стажантската програма на университета и изучава Java професията.
NikolayRogchev avatar
Николай Рогчев
Николай е топ студент в СофтУни. Учи и взема изпитите си с отличие. В следствие на което вече работи като Junior Java Developer в INDEAVR - един от диамантените партньори на университета. В свободното си време се занимава с продуциране на музика, спорт и др.