Програмиране в Salesforce CRM за начинаещи

Програмиране в Salesforce CRM за начинаещи

Семинар

Програмиране в Salesforce CRM за начинаещи

28.04.17 09:00 - 18:00 Учебна зала Knowledge гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Борислав Борисов и Радослава Радкова
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Програмиране в Salesforce CRM за начинаещи", който ще се проведе нa 28 април 2017 г. (петък) от 9:00 часа в зала Кnowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Борислав Борисов и Радослава Радкова.

За Семинара

Семинарът ще е изцяло технически насочен.
Ще започнем с общи понятия в Salesforce, след което ще продължим да работим над проекти и задачи за програмиране. Програмният език в Salesforce е Apex, чийто синтаксис наподобява на Java.

Програма:

Какво представлява облачната платформа Salesforce

- SaaS, PaaS
- Multitenancy
- Security

Разлика между Java и Salesforce Development

- Програмиране в облачна платформа

Основи на платформата

- Основни на Salesforce
- Стандартни обекти
- Създаване на персонализирани обекти

Програмиране с Apex

- Архитектура на езика
- Тестване
- Най-добри практики

Семинарът е подходящ за програмисти с основни познания в ООP. Желателно е да имате познания за: Какво е Object, Class, Class Constructor, Interface и abstract Class.

За Лектора

Борислав Борисов и Радослава Радкова

Радослава Радкова работи за Salesforce University, като Technical Curriculum Developer. Преди 4 години започва да работи като Salesforce програмист и консултант, като има 10 Salesforce сертификата. Завършва магисърската си степен по компютърни науки в University of Birmingham. Преди да започне работа в Salesforce, работи за BrightGen, която е един от лидерите на Salesforce консултантски компании във Великобритания. Участва активно в Salesforce Developer група в Лондон, както и взема участие в редица други социални инициативи.
Борислав Борисов е съм Salesforce програмист. От 2008 година работи професионално в софтуерната индустрия. Преди 5 години започнва да се занимава с платформата Salesforce и вече има над 50 Salesforce проекта зад себе си, както и 5 Salesforce сертификата, включително Force.com Advanced Developer и Platform Developer II. От 2012 работи като Salesforce Architect за една от най-добрите Salesforce консултантски компании на швейцарския и немски пазар PARX. Висшето си образование по информатика завършва в престижния университет в Германия: Karlsruhe Institute of Technology (KIT). Още от ученическа възраст обича да програмира и да разработва приложения на Java и C# .NET. В свободното си време се занимава с интензивен спорт, също така играе тенис и взема участие в социални инициативи.
Борислав Борисов и Радослава Радкова photo Борислав Борисов и Радослава Радкова photo