Курс Въведение в уеб технологиите - юли 2017

Въведение в уеб технологиите - юли 2017

Срокът е изтекъл
Въведение в уеб технологиите - юли 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Използване на базови тагове от езика HTML
 • Базово стилизиране на уеб страница със CSS
 • Създаване на прости уеб страници с HTML и CSS
 • Инсталиране на WordPress, теми и добавки за WordPress
 • Създаване на WordPress сайт със стандартна WP тема
 • Работа с визуален редактор за WordPress сайтове

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за напълно начинаещи без никакъв опит с уеб технологиите.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 29-ти юни. Обучението стартира на 1 юли 2017 г. и завършва на 22 юли 2017 г. .

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всяка събота от 18:00 в зала Deep Web. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

*Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Курсът е на твърде начално ниво и не включва възможност за изпит и сертификат. Препоръчваме на всички участници, които желаят да се развиват в уеб технологиите, да се запишат за курсовете Web Fundamentals и WordPress Basics, с които да навлязат в дълбочина в технологиите и инструментите за изграждане на съвременни уеб сайтове.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • *ВАЖНО! Таксата от обучението ще бъде приспадната на всички курсисти, записали в един от двата курса Web Fundamentals и WordPress Basics до края на 2017.

100 лв.*
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • *ВАЖНО! Таксата от обучението ще бъде приспадната на всички курсисти, записали в един от двата курса Web Fundamentals и WordPress Basics до края на 2017.

80 лв.*
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до второто занятие от курса (до 8 юли).

 

Преподавател

nakov avatar
Светлин Наков
Светлин Наков има 10-годишен опит като състезател по програмиране с десетки награди от състезания, конкурси и олимпиади по информатика и състезателно програмиране, включително 4 медала от международни олимпиади по информатика. Бил е треньор на ученически и студентски отбори по алгоритмично програмиране. Наков има над 15-годишен опит като софтуерен инженер, мениджър на софтуерни проекти, консултант, лектор и предприемач с богат опит в .NET and Java EE platforms, информационни системи, бази данни, уеб разработка и софтуерно инженерство. Той е автор на 7 книги за компютърно програмиране и софтуерни технологии, C# и Java, както и на десетки технически и научни публикации. Светлин Наков има докторска степен в областта на компютърните науки, носител е на Наградата на Президента на Република България “Джон Атанасов”. Още информация: http://www.nakov.com.
LinkedIn