Курс 3D Printing - юли 2017

3D Printing - юли 2017

Срокът е изтекъл

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Сглобяване на 3D принтер kit
  • Умение за работа с 3D принтер, отстраняване на проблеми при принтиране
  • Работа със слайсър (софтуер за работа с принтер)
  • Работа с онлайн безплатен CAD софтуер, за направата на 3D модел
  • Знания за отделните видове материали за FDM технологията
  • Основни познания за различните видове технологии за принтиране

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всички, които имат интерес към 3D принтирането. 

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 2юли. Обучението стартира на 22 юли 2017 г. и завършва на 30 юли 2017 г. с практически изпит.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатите за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет на 22-ри, 23-ти и 29-ти юли от 10:00 в зала Tech. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Обучението ще се провежда в присъствена форма на обучение:

  • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.

*Задължително е да носите собствен лаптоп за обучението.

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Курсът завършва с практически изпит, който се състои от две части - тестова част и практическо задание. Защитата е в присъствена форма. Всички, явили се на нея могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

*По желание можете да закупите собствен 3D принтер за курса на цена от 600 лв. или две вноски по 300 лв. Ще можете да поръчате своя принтер по време на занятията от обучението. Повече информация вижте тук: http://factory3d.bg/

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
  • Явяване на изпит и издаване на сертификат
140 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до второто занятие от курса (до 23 юли).

 

Преподавател

ive1238 avatar
Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов е ученик в 10-ти клас в ПГ по КТС гр. Правец. От около 5 години се интересува от програмиране и разработка на роботи и автоматизирани системи. Автоматизирал е повечето неща вкъщи от щорите, вратите, до система за сигурност. Обича да прави системи за всяко рутинно задължение, с цел да помогне себе си и близките. В училището, в което учи, води лекции в робо-клуба. Участва активно в много хакатони и национални състезания, с няколко първи места. Занимава се с 3D принтери, чрез които принтира части за роботите си. Интересува се от 3D принтиране, дронове, IoT системи, системи за сигурност.